Horoscop saptamanal 21-27 Septembrie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in intervalul 21-27 septembrie, nativii Taur vor intra într-o zonă

Nativii Taur au o perioadă în care se simt puțin destabilizați. Motivul este acela că Marte, dătătorul de energie fizică, se află într-o zonă care nu este reprezentată de manifestări fizice.

Din contra, este într-o zonă a meditației și a rugăciunii, a introspecției și a retragerii în sine. Sfatul astrologului zodiacool.ro este ca nativii să se oprească puțin. Vor acumula o energie subtilă care le va fi de mare folos în luna februarie.

Banii sunt bine aspectați.

Banii vin din munca proprie, din moșteniri și de la familie sau partenerul de viață. Nativii trebuie să îi investească și să nu-i cheltuie pe toți fără rost.

Viața romantică este trăită intens. Marte și Venus fac aspect bun. Cuplurile care au în componență nativi Taur, se vor bucura de darurile oferite de viața în doi.

Sănătatea poate pune probleme serioase dacă afecțiuni vechi nu sunt tratate cum trebuie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.