Horoscop saptamanal 21-27 Septembrie 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in intervalul 21-27 septembrie, nativii Fecioara au parte de oportunitati, dar mare grija

Nativii acestei zodii încearcă o stratagemă financiară care la prima vedere pare interesantă. După lungi analize raționale, se descoperă riscurile mari.

Ceea ce părea a fi o afacere rentabilă, era doar un balon de săpun. Ispita este mare și nativii sunt sfătuiți să nu riște nimic, mai ales atunci când este vorba de banii altor oameni, de moșteniri, de credite. Să nu facă lucruri ilicite sub nicio formă.

Centrul interesului nativilor în această săptămână sunt banii.

Banii proveniți din munca proprie sunt destui. Totuși, unora dintre nativi li se oferă ocazia de a câștiga mai mult. Atenție! Consecințele sunt grave în cazul în care nu respectați legile și armonia.

Viața romantică este foarte plină. Nativii sunt atât de plini de căldură și de pasiune încât pot să încingă instantaneu orice atitudine mai rece a partenerului de cuplu.

Problemele financiare, de fapt, falsele probleme financiare pot influența în rău viața de cuplu. Mare atenție!

Din punct de vedere al sănătății, în primele zile ale săptămânii, atenție la problemele legate de gambe!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.