#reclama0#

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020 pentru zodia Capricorn

#reclama10#

Horoscop saptamanal: in aceasta perioada 20-26 ianuarie, nativii Capricorn au nevoie sa lucreze cu ei insisi, sa fie putin mai curajosi, hotarati si inventivi

#reclama1#

Au mers prea mult pe atitudini din astea, pe soluții clasice, chiar demodate. E nevoie de un pic de scânteiere, nou și curajul îl au în ei, însă au nevoie de curaj pentru a-l exprima. Au avut și au o mulțime de planete în zodia lor și această zodie tinde să îi țină puțin pe loc, să bată pasul pe loc, să aibă tot timpul impresia că nu au făcut suficient ca să meargă mai departe. Deci această stabilitate, de data asta, trebuie depășită, un pic de scânteie.

Nativii Capricorn sunt absolut detașați de problemele financiare, dar în zona financiară e posibil să aibă ceva probleme în această perioadă. Dacă sunt probleme financiare, e bine ca acești nativi să nu dea vina pe justiția divină, ci să încerce o soluție lumească. Probabil că acolo au nevoie de un pic de curaj, să facă poate niște tranzacții, să vândă ceva, să renunțe la ceva ca să depășească o zonă de blocaj.

#reclama7#

Poate e momentul să cumpere ceva, să investească, deci acolo unde e vorba de tranzacții e bine să aibă curajul să depășească un anumit blocaj. Să nu facă acest lucru până nu se informează foarte bine. E bine să depășească blocajul, dar să aibă informația necesară, să nu facă acte de curaj gratuit.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.