Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: nativii Taur, in intervalul 19-25 octombrie, au parte de o viata romantica intensa, cu diverse experiente

La nativii zodiei Taur, perioada analizată ridică niște întrebări de ordin filozofic.

Ca să nu folosesc tipare, nu voi spune că pragmaticii nativi Taur, atât de legați de pământ și de materie se întreabă „Cine suntem și de unde venim?” dar nu suntem departe, aceasta este ideea.

Poate nativii se întreabă cine sunt ei înșiși și ce ar trebui să facă pentru a-și menține trendul ascendent intelectual și/sau spiritual.

Banii, atât de dragi nativilor Taur, vin din surse indirecte: moșteniri, pensii, rente. Nativii angajați în afaceri se ocupă mai mult de banii comuni pe care îi deține cu parteneri și asociați de afaceri.

Nativii mai pot cere ajutorul familiei, aceia care au avut ghinion în ultima vreme și au mers în pierdere.

Viața romantică este foarte intensă. Nativii sunt sensibili și încearcă să se apropie de persoana iubită cu gesturi romantice, cu o cină romantică, cu gesturi atrăgătoare, ținute provocatoare, dar care nu au nimic vulgar în ele.

Pentru că, nu-i așa, Taurul este sfătuit în permanent de Venus, care nu permite gesturi deplasate.

Din punct de vedere al sănătății, se termină o perioadă în care palpitațiile, inflamațiile, iritațiile au supărat nativul. Încă o zi, două și ați scăpat!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 29 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.