Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Capricorn, in intervalul 18-24 mai, sunt mai retrasi decat au fost in ultima vreme

Nativii au fost plini de propria persoană, au avut sentimentul că duc în spate toată povara lumii. Aceasta i-a cam obosit, dar i-a iritat și pe cei din jur pentru că, trebuie să spunem, nativii Capricorn sunt autoritari, fac mult, sunt responsabili, dar vai de cine nu ține pasul cu ei. Acum sunt ceva mai retrași, au unele îndoieli cu privire la aportul lor la propria persoană. Simt că ceva le-a scăpat și pentru a se avânta din nou în problemele sociatății, fac un fel de recapitulare.

Viața romantică este plină de pasiune și căldură, nativii descarcă acum în iubire o mare parte din energie. Aceasta în special în primele zile ale săptămânii, după care se aruncă în muncă. Banii sunt destul de atent numărați. Săptămâna nu promite încasări spectaculoase. Însă, dacă banii vin ca urmare a unei activități susținute, atunci sunt posibile încasări bunicele. Dar precauția rămâne oricât de mari sunt sumele, nativii nu aruncă cu banii. În ceea ce privește sănătatea, nativii pot întâmpina probleme de respirație.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.