Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: încă de luni tranzitul Lunii prin casa banilor ridică pentru nativii Pești oportunitatea de a intra în posesia unei sume de bani, cel mai probabil

acest surplus financiar poate veni în urma eforturilor voastre depuse în ultimele două săptămâni, fie că e vorba de anumite comisioane pe care le-ați făcut.

Dacă vorbim de o relansare din punct de vedere profesional, cert este că aveți o stabilitate financiară ce vă poate oferi noi perspective asupra unei investiții sau asupra unei renovări ce doriți să o efectuați în următoarea perioadă.

Nativii Pești iau în calcul chiar ideea de a începe ceva măreț alături de partener din punct de vedere profesional, fie că e vorba de o afacere, fie că e vorba de o activitate ce presupune internetul, comunicarea sau studiul ce urmează a fi efectuat încă de acum, din septembrie și până la sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Loading...

Încercați pe cât posibil să nu vă iluzionați. Lilith în aspecte bune cu Neptun retrograd, guvernatorul vostru, aduce supraestimarea calităților voastre. Încercați să dimensionați la valoarea adevărată tot ceea ce apare în viața voastră.

Dacă vin oameni care vă ademenesc cu un loc mai bun de muncă mai bine plătit, cu tot felul de avantaje, încercați să vedeți ce urmăresc, întrucât apar tot felul de tentații ce vă pot destabiliza undeva după în luna octombrie, începutul lui noiembrie 2019.

Între 17 și 20 septembrie vorbim de multe deplasări, multă agitație psihică în viața nativilor Pești și totul se poate datora fie venirii unei rude în vizită la voi, fie aveți niște datorii de efectuat și va trebui să faceți niște drumuri sau ați dat cuvântul unui prieten pentru a rezolva o problemă și acum va trebui să o duceți la bun sfârșit.

Revenirea lui Saturn în mișcare directă, pe data de 18 septembrie, ridică alte situații în mediul social, întrucât pot să reapară anumite persoane dragi în viața nativilor Pești, care să vă bulverseze.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a fi suspicioși la aceste tendințe, întrucât acele persoane v-au făcut să suferiți mult încă din aprilie și până undeva la sfârșitul lui august 2019, iar aceste încercări de a șterge cu buretele acele situații pe moment vor fi bune, în favoarea voastră, dar în perspectivă vă pot dezavantaja.

Dacă ați trecut totuși prin conflicte pe partea sentimentală sau prin despărțiri încă din luna aprilie și până în iulie 2019, acei parteneri pot reveni în viața voastră mai schimbați, însă nu vă mai găsesc pe aceeași tendință sau pe aceleași premise, aceleași idei pe care le-ați avut până acum.

Sunteți indiferent și o să constatați că sunteți altfel, nu mai acceptați ceea ce este trecut, vreți tot ceea ce este nou și aveți mai multă încredere în forțele voastre.

Iubirea în această săptămână este la loc de cinste, mai ales în weekend, când Luna ajunge în sectorul rezervat dragostei, iar pe acel aspect, între Saturn mers direct și karma negativă, putem vedea predispoziția de a intra în relații karmice ce v-au mai antrenat viața, sufletul, în viețile anterioare.

Așa că dați curs acelor provocări, lăsați ca totul să vină de la sine, oricum lucrurile vin în timp, nu vedem să se complice atât de mult totul în această perioadă.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL pe partea de sănătate este de a nu face excese, mai ales dacă vorbim de medicamente sau de dependențe, întrucât acestea pot să aducă blocaje renale sau blocaje pe partea sistemului nervos, cu posibilitatea de a se ajunge și la spital în ultima parte a săptămânii.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Săgetător!
Steaua 7 aduce o energie negativă, care predispune la necazuri. În anul 2020, steaua 7 se se
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.