Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: încă de luni tranzitul Lunii prin casa banilor ridică pentru nativii Pești oportunitatea de a intra în posesia unei sume de bani, cel mai probabil

acest surplus financiar poate veni în urma eforturilor voastre depuse în ultimele două săptămâni, fie că e vorba de anumite comisioane pe care le-ați făcut.

Dacă vorbim de o relansare din punct de vedere profesional, cert este că aveți o stabilitate financiară ce vă poate oferi noi perspective asupra unei investiții sau asupra unei renovări ce doriți să o efectuați în următoarea perioadă.

Nativii Pești iau în calcul chiar ideea de a începe ceva măreț alături de partener din punct de vedere profesional, fie că e vorba de o afacere, fie că e vorba de o activitate ce presupune internetul, comunicarea sau studiul ce urmează a fi efectuat încă de acum, din septembrie și până la sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Încercați pe cât posibil să nu vă iluzionați. Lilith în aspecte bune cu Neptun retrograd, guvernatorul vostru, aduce supraestimarea calităților voastre. Încercați să dimensionați la valoarea adevărată tot ceea ce apare în viața voastră.

Dacă vin oameni care vă ademenesc cu un loc mai bun de muncă mai bine plătit, cu tot felul de avantaje, încercați să vedeți ce urmăresc, întrucât apar tot felul de tentații ce vă pot destabiliza undeva după în luna octombrie, începutul lui noiembrie 2019.

Între 17 și 20 septembrie vorbim de multe deplasări, multă agitație psihică în viața nativilor Pești și totul se poate datora fie venirii unei rude în vizită la voi, fie aveți niște datorii de efectuat și va trebui să faceți niște drumuri sau ați dat cuvântul unui prieten pentru a rezolva o problemă și acum va trebui să o duceți la bun sfârșit.

Revenirea lui Saturn în mișcare directă, pe data de 18 septembrie, ridică alte situații în mediul social, întrucât pot să reapară anumite persoane dragi în viața nativilor Pești, care să vă bulverseze.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a fi suspicioși la aceste tendințe, întrucât acele persoane v-au făcut să suferiți mult încă din aprilie și până undeva la sfârșitul lui august 2019, iar aceste încercări de a șterge cu buretele acele situații pe moment vor fi bune, în favoarea voastră, dar în perspectivă vă pot dezavantaja.

Dacă ați trecut totuși prin conflicte pe partea sentimentală sau prin despărțiri încă din luna aprilie și până în iulie 2019, acei parteneri pot reveni în viața voastră mai schimbați, însă nu vă mai găsesc pe aceeași tendință sau pe aceleași premise, aceleași idei pe care le-ați avut până acum.

Sunteți indiferent și o să constatați că sunteți altfel, nu mai acceptați ceea ce este trecut, vreți tot ceea ce este nou și aveți mai multă încredere în forțele voastre.

Iubirea în această săptămână este la loc de cinste, mai ales în weekend, când Luna ajunge în sectorul rezervat dragostei, iar pe acel aspect, între Saturn mers direct și karma negativă, putem vedea predispoziția de a intra în relații karmice ce v-au mai antrenat viața, sufletul, în viețile anterioare.

Așa că dați curs acelor provocări, lăsați ca totul să vină de la sine, oricum lucrurile vin în timp, nu vedem să se complice atât de mult totul în această perioadă.

Recomandarea astrologul ZODIACOOL pe partea de sănătate este de a nu face excese, mai ales dacă vorbim de medicamente sau de dependențe, întrucât acestea pot să aducă blocaje renale sau blocaje pe partea sistemului nervos, cu posibilitatea de a se ajunge și la spital în ultima parte a săptămânii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.