Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii Pesti, in perioada 16-22 decembrie vor vedea cum o iluzie, dorinta, actiune secreta se poate materializa in realizari concrete

În cazul acestor nativi, un vis, o dorință prinde contururi foarte concrete în domeniul profesional sau poziției sociale, a responsabilităților sociale pe care și le asumă în viața materială.

Horoscop saptamanal general

Aceștia au acționat în secret.

Fie că este vorba pur și simplu de acțiuni pe care le-au dorit să fie foarte vizibile, fie că e pur și simplu o intrigă pe care au pus-o la calea, fie este un lucru pe care l-au visat/dorit atât de mult în plan profesional, încât acțiunile lor au fost foarte timide și ascunse.

Acest lucru nu s-a întâmplat neapărat dintr-o dorință de intrigă sau din dorințe necurate, ci pur și simplu pentru că nu au îndrăznit să meargă mai departe.

Horoscop saptamanal in plan profesional

Vine o veste bombă, surprinzătoare, și toate aceste iluzii, acțiuni nevăzute, lucruri mai puțin palpabile se transformă în realizări concrete, în plan profesional.

Iata previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Pesti 2020!

Acest aspect poate fi interpretat și în plan personal. Nativul dorește foarte mult pe cineva din cadrul colegilor de serviciu și de la această persoană vine, la un moment dat, o veste foarte bună și este surprins de acest lucru.

În concluzie, el își asumă obligații în plus față de latura profesională, având acest stimulent al persoanei pe care a dorit-o atât de mult.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 12 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.