Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Taur sunt cam debusolati

Astrologul zodiacool.ro este de-a dreptul indecis asupra a ceea ce îl face pe nativul Taur atât de aiurit, atât de întors pe toate părțile.

În primul rând, nativii au o relație mai puțin bună cu aceia care i-ar putea sfătui cu adevărat. Nu acceptă niciun fel de sfat.

Nativii au un neastâmpăr și nu se simt în elementul lor. Au ceva de căutat, dar lucurile nu se mișcă, ci dimpotrivă, au piedici. Ar dori poate să plece. Cei mai tineri doresc să plece undeva la studii, dar pentru aceștia piedicile sunt reale.

Creativitatea nu îi ajută pe nativii Taur în această săptămână la bani. Ba chiar îi cam încurcă. Inspirația, cunoașterea și inteligența îi îndepărtează de interesele practice, materiale. Sunt ei cu ei, cu gândurile lor și cu pasiunile care îi animă.

În viața romantică se poate vorbi de o idilă care începe undeva într-un grup în care s-a integrat nativul. Doi ochi mai atractivi decât alții le atrag atenția.

Este foarte posibil să înceapă să gândească un drum lung, tematic, cu această persoană interesantă.

Din punct de vedere al sănătății, starea de agitație nu ajută. Nativii ar trebui să încerce să se focuseze pe ceva ce chiar îi interesează.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.