Horoscop saptamanal 06-12 Iulie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: perioada 6-12 iulie este una dedicata lucrurilor mari, generale

O activitate umanitară, fără precedent are loc și interesul este orientat către problemele generale. Oamenii plutesc într-o mare de emoții. Simțim ce simt ceilalți, empatizăm. Astrologul ZODIACOOL mai distinge în horoscopul perioadei 6-12 iulie o obsesie generală pentru nou, inedit, șoc. Da, ne șochează ce se întâmplă în jurul nostru pentru că fiecare dintre noi avem tendința de ieși în față, de a rupe niște bariere, de a ne revolta împotriva oricăror reguli. Dorim o lume liberă, o lume în care să ne exprimăm fără niciun fel de opreliști.

Din păcate, este posibil ca în această lume unii să dorească să șocheze prin noutatea faptelor lor, alții prin revolte și cerințe absurde. Totul depinde de liberul arbitru care nu poate fi cenzurat decât de propria persoană. Astrele ne dau libertate deplină, apelul este să socotim bine ce facem cu această libertate. Saturn intrat în zona care deschide granițele fizice, dar și cele ale minții și curajului, arată exact ce ar fi trebuit să se întâmple în trecut pentru ca vibrațiile astrale să fie folosite acum și aici într-un registru pozitiv. Atenție, deci, fiecare are propriile semnale.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.