Horoscop saptamanal 05-11 Octombrie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: nativii Leu, in intervalul 05-11 octombrie trebuie sa aiba grija la ispite care ii pot face sa piarda tot

Nativii zodiei Leu sunt impulsivi chiar cu cei cărora le datorează mare parte din cunoașterea lor, din bagajul intelectual cu care ocupă o poziție în plan profesional, cu aceia cu care se sfătuiesc atunci când au cele mai dificile probleme.

Ceva nu le convine. Acestea sunt încercări, nu vă lăsați prinși în ele.

Mai sunt persoane care sunt tentate și încearcă să obțină unele avantaje de la persoane influente, folosindu-și farmecele. Și acestea sunt ispite, și încă grave. Când trece aspectul și se trezesc, pierd tot!

Banii vin în sfârșit. Este o perioadă bună. Sunt posibile măriri de salariu, job-uri noi, poate plătite mai bine, poate pur și simplu plătite, este posibil, de asemenea, să le fie efectuale nativilor plăți restante.

Dar nativii au de dezvoltat calități personale, au și își dezvoltă un farmec aparte și cu atât mai mult, sunt predispuși la a și-l folosi în scop manipulator.

Viața romantică nu are loc de atâta preocupare pentru muncă, pentru dezvoltarea calităților pragmatice, nu mai are loc printre discuții cu persoane influente cu care nativii au neapărat ceva de împărțit.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este că, indiferent de cât de solidă este relația, nativii să nu lase să se înțeleagă că îi preocupă numai și numai viața socială!

Bineînțeles că toate acestea duc la o stare de oboseală cronică, stare care poate avea influență asupra întregului organism.

Nu există părți anume care pot fi afectate și atenția trebuie îndreptată către momente măcar de odihnă și relaxare.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 5 – 11 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.