Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop saptamanal: in intervalul 2-8 decembrie, nativii Taur coboara din lumea misterelor in cea reala.

Însă, coborârea nu este foarte bruscă și nici nu este recomandat să fie foarte bruscă pentru că trebuie să păstreze încă amintirea celor văzute în lumea nereală, a informațiilor pe care le-a primit de acolo, a revelațiilor pe care le-a avut.

Acesta a avut de descoperit niște mistere și a aflat de noi valențe. Aceste mistere i-au făcut să încolțească aceste noi valențe, și poate, o parte dintre Tauri au găsit ceea ce au crezut că s-a pierdut.

Atenție, nativi Taur! A apărut Horoscop Taur 2020!

Acum este momentul să își facă o strategie pentru lumea reală, fără să piardă legătura cu lumea imaginară, și să vadă unde poate să folosească ceea ce a găsit/descoperit acolo.

Este vorba despre stabilirea strategiei, cum, unde să o folosească, și mai ales când. Pe nativii Taur îi urmărește și o aventură romantică, este ceva ce au mai trăit în trecut. Este momentul să privească puțin altfel relația în sine, propriu comportament, propriile interese, să privească relația puțin mai detașat.

Fiecare nativ știe ce a greșit în trecut și la ce nivel trebuie să ajungă în acest moment, la ce nivel de înțelepciune, la ce nivel spiritual, astfel încât relația pe care o va avea acum să nu fie o reluare a experiențelor neplăcute petrecute în trecut.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.