Horoscop saptamanal 2-8 Decembrie 2019 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 2-8 decembrie, Sagetatorii sunt preocupati de bani, dar nu pentru ca le lipsesc, ci ca au simtit o evolutie spirituala/intelectuala.

Aceștia s-au înconjurat de oameni foarte bine pregătiți, influenți, foarte joviali.

Nativii au fost joviali, drăguți, veseli și optimiști și acum încep, din jurul datei de 2 decembrie, odată cu trecerea lui Jupiter în Capricorn, să se gândească la ce le-au folosit toate aceste lucruri, cum pot să folosească această evoluție, bagaj de cunoștințe și trăire spirituală/intelectuală, ca să câștige bani din muncă proprie.

Este o chestie care vine din trecut, o chestie de educație, o plată karmică. În trecut nu au făcut foarte mari eforturi pentru a câștiga bani sau au făcut niște lucruri mai puțin cinstite, nu neapărat de furt sau au creat o senzație în jurul lor, și acum vin niște plăți pe care trebuie să și le onoreze.

Citește previziunile pentru Săgetător 2020!

E posibil să aibă ajutor de la o moștenire care să vină și să le aducă liniștea. Nu este o problemă că le lipsesc banii, ci că sunt prea preocupați de ei și, mai ales de munca pe care trebuie să o depună pentru bani.

Există o moștenire pe care vă puteți baza, există banii partenerului de viață pe care vă puteți baza. Încercați să munciți pentru bani, dar la o treaptă superioară celei cu care ați venit acum sau celei pe care o trăiți în prezent.

Încercați să vă detașați de problema materială, să vă uitați mai departe de zona aceasta, să ridicați un fel de plapuma, nor, după o problemă, și o să vedeți că lucrurile se rezolvă în favoarea voastră.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.