Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Leu vor incerca sa se dedice mai mult vieții de cuplu si de familie, vor o pauza de la atributiile locului de munca

Pentru nativii Leu se anunță o săptămână destul de calmă. Este mișcare în viața acestor nativi. Ceva se mișcă în favoarea lor și asigură nativilor un fel de siguranță.

Astrologul zodiacool.ro consideră că nativii intenționează să intre într-o organizație, un club, un partid, o echipă și aici se mișcă lucrurile.

Nativii sunt fericiți! Persoana iubită este lângă ei. Aceia care încă nu au făcut pasul decisiv sunt pe cale de a lua o hotărâre și de a-și asuma răspunderea unei relații stabile.

Ar dori să se elibereze de problemele profesionale pentru a-și petrece cât mai mult timp cu persoana iubită, este singura problemă pe care o are în dragoste la acest moment.

Profesional, nativii sunt tensionați. Pe de o parte unii dintre ei doresc să se căsătorească și serviciul nu le lasă timp suficient să savureze acest moment. Alții sunt în căutarea unui nou job, a unui nou contract și nu mai au rabdare.

Ați încălcat acea regulă care spune să nu faci afaceri cu prietenii? Acum aveți emoții pentru niște bani, că doar sunteți prieteni, nu puteți să le cereți socoteală, și ei nu prea aduc vorba.

Astrologul zodiacool.ro crede că totul se va termina cu bine cu condiția ca voi să mențineți o atitudine corectă și responsabilă.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite! 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 1-7 Martie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 03 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!