Horoscop saptamanal 1 - 7 Martie 2021 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in perioada 1 - 7 Martie, nativii Gemeni se dedica iubirii din relatia de cuplu, au parte de intalniri romantice si de intimitatea mult dorita

Nativii Gemeni au rămas din lunile trecute cu un soi de atracție pentru lucrurile ascunse, pentru descoperiri scoase din cele mai tainice locuri. Nativii încă nu au depășit întru-totul criza profundă care le-a transformat ființa.

Și personalitatea lor are în această săptămână de trecut testul sublimării impulsivității.

În dragoste, nativii sunt plini de energie și de inițiativă, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Și întâlnirile romantice se termină cu partide de amor pline de dăruire, dar, în același timp, pline de mister.

Nativii simt nevoia de intimitatea vieții în doi. Cu toate acestea, pot avea tensiuni în cuplu din cauza altor responsabilități de care trebuie să se achite.

Profesional, nativii sunt într-adevăr preocupați de a se afirma în plan profesional, uitând uneori, chiar și pentru câteva momente de nopțile de amor pe care le trăiește în aceste zile.

Banii, cea mai mare parte vin din moșteniri, din credite din pensii. Munca proprie nu este foarte profitabilă în aceste zile. Și chiar dacă nativii câștigă bine, banii se duc pe activitățile care îi relaxează și îi pasionează în același timp sau pe o evadare într-o mini vacanță.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Ați rezolvat problema cadourilor de 8 Martie? Dacă nu, pe site-ul zodiacool.ro găsiți o sumedenie de obiecte, unul mai interesant decât altul, care să facă placere persoanei iubite!

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 februarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!