Horoscop luna Septembrie 2019: investițiile financiare sunt bine aspectate

Horoscop luna Septembrie 2019: prima lună din toamnă va fi marcată în mod clar de dorința noastră de a fi mai practici, mai consecvenți, mai riguroși, întrucât până pe

14 Septembrie toate planetele stagnează. Nu apar modificări semnificative, doar Luna, din două zile jumătate în două zile jumătate, își schimbă semnul și ne face să vedem lucrurile altfel.

Un element foarte important al acestei luni este faptul că Soarele, alături de Marte, planeta agresivității, a acțiunii, a disciplinei, se află în conjuncție chiar din data de 1 Septembrie. Acest lucru ne avertizează cu privire la faptul că în următoarele 4 săptămâni ne vom concentra mai mult atenția spre situații ce implică familia, casa, investițiile, rudele.

Vom încerca să renunțăm la niște obiceiuri poate nu tocmai plăcute, învățate din copilărie sau pe care le-am deprins în adolescența noastră. Aici vorbim de frici, nemulțumiri, timiditate, prea mult bun simț. Vom pune la îndoială tot ceea ce am învățat în decursul vieții și vom căuta să înlocuim ceea ce nu ne mai face plăcere.

Aceste lucruri noi nu vor fi ușor de obținut, deoarece Marte reprezintă munca, așa că va trebui să ne îndreptăm către noi mijloace de a ne găsi echilibrul interior. Putem vorbi despre disciplină în alimentație, respectarea unui program fix de a lua masa, consecvență în ceea ce privește sportul.

Trebuie să nu mai cedăm instinctului de a spune da celor din jur fără să impunem anumite condiții și trebuie să trecem prin filtrul gândirii tot ceea ce vine din exterior, de la ceilalți.

Pe partea profesională/financiară, această lună este marcată în mod clar de opoziția dintre Nodul Nord și Saturn, care va reveni la mers direct pe data de 18 Septembrie în semnul Capricorn, acolo unde se simte bine.

Așadar din Aprilie și până acum, în Septembrie, am avut o perioadă de câteva luni în care am învățat să vedem ce este mai important pentru noi, să ascultăm și părerile celor din jur cu privire la modul în care ar trebui să ne reorganizăm și să decidem dacă este bine să mergem în continuare pe ce am construit în ultimii 9-10/29-30 de ani sau este cazul să punem în practică ceva nou.

Odată cu revenirea lui Saturn la mers direct, este foarte posibil ca multă lume, până la sfârșitul lui Martie 2020, când Saturn va intra în următorul semn, în Vărsător, să fie dornică de a-și schimba viața la 180 de grade. Aici vorbim chiar de inițiative de a ne schimba locul de muncă, de a învăța ceva nou pentru a deveni experți în alt domeniu și de a câștiga mai bine. Poate chiar vom lua inițiativa de a ne muta.

Pe data de 23 Septembrie, Soarele va intra în Balanță, acolo unde va sta pentru următoarele 4 săptămâni. La scurt timp va veni și faza de Lună Nouă, pe data de 28 Septembrie, dar până atunci Soarele va aduce tensiuni, cu Saturn și cu Pluton din semnul Capricorn.

Acest lucru activează în mintea multor nativi dorința de renaștere, dar cu acest Soare în Balanță ne vom concentra mai mult pe iubire, pe colaborări, pe creativitate, pe discuții, distracții, evenimente. Începând cu 23 Septembrie, vom avea o lună în care vom fi focusați în special pe plăceri.

Până pe 23 Septembrie, majoritatea planetelor sunt plasate în semne de pământ, așa că Universul ne împinge de la spate să luăm niște decizii mai radicale, ne va lipsi cheful de viață și tocmai de aceea vom căuta o evadare după 23 Septembrie.

Luna Nouă, din 28 Septembrie, va viza axa Balanță și Berbec, axa comunicării și a relaționării. Mai mult decât atât, pe această axă va mai fi Mercur, din 14 Septembrie, în semnul Balanță, și Venus, așa că vom avea doi mediatori care vor face ca lucrurile între oameni să fie foarte vizibile, transparente, corecte, nu se va mai merge poate pe aceleași idei preconcepute din trecut cu privire la responsabilități sau chiar teama de a ne spune punctul de vedere.

Ultimul element important al acestei luni este staționarea, din 30 Septembrie, a lui Pluton, tot în semnul Capricorn. El va reveni la mers direct în primele zile ale lunii Octombrie, dar energia sa se simte de la finele acestui interval, așa că vom fi mai interiorizați, ne vom gândi mai mult la rolul nostru pe pământ și la ceea ce ne dorim să punem în practică până în luna Decembrie.

Cei care au planuri de a investi într-o locuință, de a vinde o mașină, un teren, vor avea șanse în această lună să facă aceste tranzacții, vor fi și bine aspectate. Dacă veți dori să renunțați la ceva ce nu vă mai este util, acum este momentul perfect pentru a face acest pas.

Pe partea financiară, până pe data de 23 Septembrie ne vom focusa mai mult pe muncă. După 23 Septembrie vom fi mai dezinvolți, vom face rost de bani mai ușor, activitatea prestată va fi mult mai relaxantă, mediul de la locul de muncă va fi mai pașnic.

Legătura dintre Jupiter și Neptun retrograd se menține în continuare și are menirea să ofere o nouă religie, o nouă ideologie, o nouă abordare a vieții. Vom observa că schimbând tactica, schimbând abordarea, se vor modifica și evenimentele din viața noastră, poate chiar destinul.

Pe partea sentimentală este o lună bună, mai ales după 14 Septembrie, când Venus, planeta dragostei, intră în Balanță și vom fi mai romantici. În prima parte a lunii, majoritatea relațiilor vor trece prin momente de tensiune, toate fiind generate de nemulțumirile din partea familiei sau lipsa banilor, cheltuieli neprevăzute ce pot să apară din partea familiei (copii, rude plecate în străinătate), însă după 14 Septembrie va fi foarte bine pe tot ceea ce implică sfera sentimentală, afectivă.

Zilele bune în luna Septembrie:

  • 14-23 septembrie, în special pentru relaționare, pentru aplanarea unor conflicte, pentru reluarea unor discuții, negocieri.
  • 28-30 septembrie, în special pe relaționarea cu noi, pentru a ne asculta instinctul, a pune în practică ceea ce ne dorim să facem în următoarele șase luni la nivel social. Vom căuta noi oportunități de a ne găsi liniștea interioară.
  • 30 septembrie este o zi cu impact mai mult pe partea psihică, de aceea se recomandă momente de meditație, să ne rugăm mai mult, să ne apropiem de divinitate.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.