Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Berbec: este luna retragerii in confortul caminului

Horoscop Iunie Berbec: nativii sunt mai retrasi, dar tot se inconjoara de iubire si prieteni, iar daca combina aceste domenii, vor avea o luna de vis

Un început de lună frumos și pentru nativii Berbec care, spre deosebire de firea lor, sunt mai retrași și mai aplecați către casă, familie și către o introspecție pe care o realizează în intimitate, singuri, departe de ochii și urechile celor din jur.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Berbec

Nativii sunt de obicei aceia care au inițiativele, în special în lumea concretă. De data aceasta ei sunt mai retrași, ascultând mesaje subtile pe care le recepționează și le țin la mare preț.

Dragoste și relații Berbec în Iunie

În luna Iunie Berbecii sunt romantici, plini de pasiune. Cu prietenii este o problemă în cazul în care nu găsesc un echilibru între activitățile de grup și timpul dedicat persoanei iubite.

În cazul în care aceste două domenii devin complementare, luna Iunie le poate oferi nativilor momente de vis cu persoana iubită și distracții cu prietenii deopotrivă.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii devin ceva mai imperativi în relația romantică. Unii fac primul pas către persoana care le-a trezit pasiunea, alții, aflați într-o relație stabilă, încearcă să-și impună inițiative. Relația cu copiii devine mai dinamică.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie poate aduce în viața nativului o stare de neliniște romantică. Ce poate fi mai frumos? Cu condiția ca toată emoția să se transforme în amor și nicidecum în impulsivitate.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Iunie

În data de 20 Iunie, Jupiter intră în mers retrograd și crezul nativilor și cu filozofia lor de viață care până acum erau una, acum începe să fie roase de îndoieli sau de remușcări.

Cel mai probabil, retrogradarea lui Jupiter le dă posibilitatea nativilor să își redefinească teoriile, să își caute îndrumători spirituali potriviți firii lor și nivelului lor spiritual.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Nativii au trecut peste o perioadă destul de agitată, cu tot felul de deplasări și acum îi cheamă casa, căminul.   

23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct (retrogradă din 29 Mai), nativii încep să-și deslușească mai bine care au fost problemele de comunicare cu care s-au confruntat în perioada de retrogradare.

Încep să vină mesaje care s-au pierdut pe drum sau care au întârziat din varii motive.

În data de 25 iunie planeta Neptun intră în mers retrograd și până pe 1 Decembrie, când planeta își reaia mersul direct, cu două planete retrograde pe domeniul credinței și al recluziunii, al introspecției, nativii au la îndemână un instrument foarte valoros, și anume posibilitatea de a se uita în urmă să vadă unde au întârziat, de ce, ce au omis și așa mai departe.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Berbec

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către afecțiuni la sfârșitul lunii, exact în zilele de 23, 24, 25 în care astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la problemele legate de gambe, mai ales aceia dintre nativi care suferă de circulație defectuoasă. În zilele de 10-11 Iunie, atenție la simptome legate de colicist, poate apărea o acutizare a unei afecțiuni.  

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit