Horoscop luna Iunie 2019 Balanță: veți asimila multe lecții karmice

Horoscop Iunie Balanță: perioada analizată este mult mai favorabilă energetic decât ultimele 2-3 luni, deoarece Soarele până pe 21 Iunie se află într-un semn de aer

ceea ce potențează calitățile voastre psihice, organizatorice. Pe 3 Iunie are loc faza de Lună Nouă în casa a IX-a, ceea ce constituie o mobilizare astrală pentru a crea tot felul de situații favorabile, pentru a obține rezultate bune la examene, pentru a finaliza o lucrare științifică, pentru a obține unele avize/acte, pentru a accede la un alt nivel profesional.

Vor fi nativi care vor fi preocupați de etapele ce sunt necesare pentru a părăsi țara, urmând ca până pe 17 Iunie să reușiți să duceți la îndeplinire aceste planuri.

Între 4-27 Iunie, Mercur se va afla pe casa carierei, susținând noile proiecte inițiate de voi la locul de muncă, atrăgând simpatia colegilor/șefilor prin tot ceea ce inițiați. Să nu uităm faptul că în Rac se află Marte, planeta războiului, care alături de Mercur va merge pe principiul „totul sau nimic”, o să fiți extrem de direcți în ceea ce privește o mărire de salariu, programul, condițiile de lucru.

Balanțele ce s-au confruntat din Martie 2019 cu probleme la job, începând cu 21 Iunie vor ajunge la concluzia că este mai bine să caute un alt loc de muncă sau să saboteze activitatea prin intrigi lansate colegilor (ceea ce nu vă caracterizează, dar în momente de răzbunare ați putea apela la astfel de strategii).

Relația cu rudele partenerului poate avea de suferit, totul va pleca de la unele principii de viață: ce este normal, ce ar fi indicat ca voi să faceți etc. numai că socoteala acestora nu va coincide cu realitatea voastră, care veți decide în primă fază să vă retrageți cu totul din acele situații.

Partenerul se află între ciocan și nicovală. Această situație poate fi generată, evident, și de rudele voastre, important este că o să fie o ruptură între voi și cei din familie care se consideră mai maturi.

Dacă ați fost ajutați în trecut cu bani de frați, părinți, socri, atunci totul se complică, întrucât o să ceară pe neașteptate tot ce vi s-a oferit. Vor fi multe lecții karmice de asimilat din aceste situații.

Dacă sunteți singuri, dragostea în această lună poate să apară la locul de muncă, prin prisma carierei, Venus va favoriza intrarea în tot felul de cercuri bune din punct de vedere social, ceea ce este un element bun, însă o să simțiți că nu este chiar ceea ce căutați din punct de vedere afectiv, astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți mai răbdători.

În partea a doua a lunii, Neptun intră în retrogradare pe casa sănătății, pentru 5-6 luni, predispunând la oboseală, probleme ale sistemului nervos, dezechilibre hormonale, accidente la locul de muncă. Tot Neptun retrograd va susține toate mersurile ce vizează evoluția personală, de aceea o parte dintre nativii Balanță se vor îndrepta către cursuri ce au ca scop înțelegerea misiunii personale.

Cei care lucrează deja în domenii legate de spiritualitate vor cunoaște un salt profesional, se vor afirma, vor avea parte de clienți dornici de a colabora cu ei, vor avea parte de inspirație, intuiție etc.

În concluzie, Iunie este luna favorabilă conștientizărilor legate de moștenirile karmice preluate de acasă, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai blânzi cu cei apropiați, întrucât ceea ce nu acceptați la ei se regăsește 100% în voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.