Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iulie 2021 Berbec: este o luna a alegerilor

Horoscop Iulie Berbec: nativii nu stiu ce vor sa faca, sa se axeze pe venituri sau sa acorde mai mult timp persoanelor dragi

Axa viziunii și a creativității este activată prin aspectele care se petrec în prima jumătate a lunii și care presupun niște bani pe care nativii nu îi găsesc prin buzunare.

Previziuni luna Iulie pentru zodia Berbec

Ideile acestor nativi sunt din cele mai curajoase și susținerea financiară a întârziat până acum. Dar au mari șanse ca acest suport financiar să se arate în viitorul nu foarte apropiat, dar va veni.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Iulie

Nativii zodiei Berbec se află în dilema care ne cuprinde pe toți: pasiune sau bani? Ne modernizăm brusc sau mergem pe clasic?

Luna Nouă în Rac din data de 10 Iulie le aduce nativilor inspirația. Sfatul celor de acasă este foarte bun și foarte binevenit, exact la obiect. Un sprijin financiar, o promisiune vine să le liniștească emoțiile care le-a transformat viața într-o tensiune.

Unii dintre nativi au posibilitatea de a-și pune în valoare pasiunile și viziunea.

Au posibilitatea ca în diferite situații din viață, că este vorba de profesie, că este vorba de un hobby sau de o vacanță, banii vin de acasă și tocmai la timp. Îndrăgostiții primesc girul și se pot gândi mai departe.

Dragoste și relații Berbec în Iulie

Prietenii au ceva de spus referitor la o iubire pasională pe care unii dintre nativii Berbec o trăiesc din plin.

Nativii nu petrec destul timp în activitățile grupului. Conjuncția din 14 Iulie dintre planetele Venus și Marte îi pune pe nativii Berbec pe muche de cuțit: încep să analizeze foarte bine ce au de făcut în continuare.

Și acolo unde nu există o bază emoțională și o comunicare, cuplurile pot cunoaște despărțiri mai puțin plăcute.

În data de 22 Iulie Soarele intră în zodia Leu și nativii Berbec încep să se simtă în largul lor pentru că, nu-i așa, Leul este o zodie de foc.

Nativii riscă însă să devină cam impulsivi și să se dezlănțuie într-o dorință de a se face remarcați și ascultați. Să nu uite de generozitate! Pasiunea este pe culmi!

Stare de sănătate luna Iulie pentru Berbec

Luna Plină în Vărsător cu Soarele în Leu din data de 24 Iulie îi face pe nativii Berbec să înțeleagă că interesele generale, lucrurile care ne aduc împreună sunt la fel de importante ca acelea care ne reprezintă pe fiecare în parte și nativii au ocazia să pună în echilibru aceste două aspecte ale vieții, și au șansa să ajungă la o înțelegere superioară. 

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit