Aplica

Horoscop luna decembrie 2019 Pesti: apare posibilitatea unei casatorii

In luna decembrie, nativii Pesti sunt mai putin preocupati de un singur domeniu. Acestia au pe domeniul prietenilor o preocupare mai deosebita.

Este vorba de o echipă de lucru cu care, este posibil ca în jurul datei de 5-10 decembrie, o persoană influentă să le facă rost de un contract nou, foarte exploziv, vine dintr-o dată, vine ca o surpriză extraordinară și care le aduce nativilor o stabilitate financiară pentru o perioadă de timp.

Nativii au o echipă bună, cu oameni serioși care știu să nască din propria cenușă, știu să-și repornească motoarele chiar dacă acestea au suferit avarii la un moment dat, sunt niște oameni de nădejde, iar echipa, în general, face lucruri destul de serioase și trainice.

Este posibil, dacă e vorba de relații personale, ca o persoană din cadrul grupului de prieteni se prezinte pe cineva cu care nativul să aibă foarte mari șanse să lege o căsătorie, cu cineva plăcut care îi aduce și financiar un spor.

Nu e vorba neapărat că vin cu niște bani, ci sunt persoane care te inspiră și cu care ai spor orice ar face, chiar dacă activitatea nu are legătură cu persoana respectivă, și sunt persoane cu care totul se năruie.

Această persoană cu care eventual ar lega o căsătorie în perioada următoare, dar pe care o cunoaște în luna decembrie, poate fi o persoană cu care să aibă spor.

Nativul este destul de visător însă nu este cu picioarele pe pământ pentru că e foarte posibil să dorească să îmbrățișeze o știință ocultă, are mesaje din lumea astrală, le percepe, este capabil de o iubire necondiționată care poate să trimită vibrații și care să intre în rezonanță cu entități din lumea astrală care să îl inspire la un moment dat, și este foarte posibil cu aceste inspirații să își facă echipă, cu care să treacă la lucruri concrete.

Lucruri concretă care se țină de astral: vindecări, astrologie, reikii, probleme de premoniții, de evoluție a pacienților. Este posibil chiar să facă echipă cu o persoană care să studieze psihologia sau să fie o echipă de psihologi și aceasta să fie o preocupare spre psihologie și să intre într-o echipă cu care să înceapă să facă lucruri destul de concrete.

Banii vin în salturi. De pe urma acestui contract vin niște bani surpriză, însă, în general în luna decembrie, banii vin în salturi și surprinzător. Este posibil ca nativul chiar să găsească o activitate cu totul și cu totul inedită din care să câștige bani sau o modalitate care să îi asigure traiul.

Totuși, casa a X-a, a poziției sociale, este dominată de Jupiter și are cuspida pe Săgetător, ceea ce înseamnă că aceasta, în poziția în plan social, este expandată.

De câteva luni acesta înregistrează o creștere în domeniul muncii. Este foarte posibil ca în jur de 5 decembrie chiar casa poziției sociale să înregistreze o lumină, să fie pusă în lumină și nativul să aibă realizări destul de serioase.

Nativii trebuie să evite cu totul și cu totul pornirile agresive, pentru că în această perioadă, acestea pot duce la deznodământe dramatice. Acesta nu are opreliște, nu se poate opri în momentul în care ceva îl enervează și poate să facă destul de multe năzbâtii în această lună.

Pe 12 decembrie avem o Lună plină care la acești nativi Pești se așează pe casa a IV-a, cu Soarele în casa a X-a. Asta înseamnă că au parte de informații, vești, comunicare în familie, o comunicare foarte bună, care vine din străfundul sufletului, clipe plăcute, petrecute în casă.

Uite ce îți rezervă astrele în 2020!

Previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Pești 2020

În subconștientul lor, nativii se bucură de aceste clipe și se bucură foarte mult de faptul că comunică foarte bine cu cei de acasă, iar comunicarea aceasta și această tihnă o simt pentru că casa profesiei este foarte bine aspectată. Nativul se duce la serviciu, vine acasă cu realizări și doarme liniștit pe pernă. În acest registru se joacă nativul Pești în această perioadă.

Pe 26 decembrie este o Lună nouă în zodia Capricorn care poate să aducă nativului un fel de obsesie pentru echipa din care face parte, un fel de preocupare. Acesta se pierde pe sine în cadrul acelei echipe, în cadrul interesului acelei echipe și tot ce simte, vede, gândește, raportează la echipă, se vede una cu echipa.

Pe de o parte, trebuie ca fiecare membru al echipei, al acestui grup de prieteni cu care are o inițiativă atât de sporoasă să își aducă propria contribuție.

Nativul Pești trebuie să fie atent la creativitatea și inspirația pe care o are, pentru că casa a V-a este arătată cu degetul de nodul Nord, care merge spre creativitate și afirmarea propriei persoane în cadrul grupului din care face parte și trebuie să își aducă plusvaloarea neapărat.

Nativul are un grup și trebuie să se bazeze pe el, are pământul sub picioare și cu inima poate să meargă mai departe spre propriile lui creații, să își manifeste aceste talente și abilități în cadrul grupului din care face parte.

Astrologul ZODIACOOL îi recomandă, mai ales spre sfârșitul lunii, să își vadă de propriile interese, propriul buzunar, fără a leza interesele grupului.

Nu înseamnă că trebuie să acționeze împotriva grupului, ci pur și simplu ca el să arate în cadrul grupului că face parte din acest grup și are o plus valoare pe care poate să o aducă în activitate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!