Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Pesti: este luna discutiilor dificile

Horoscop Augsut Pesti: nativii efectiv nu se pot concentra pe ce au de facut, sunt cu capul in nori, iar prietenii ii vor evita din cauza aceasta

Nativii Pești încep luna destul de dificil pentru că simt că nu se pot concentra mai ales pe lucrurile mărunte. Tricotează și pierd numărătoarea ochiurilor, și asta de mai multe ori la rând. Calculează ceva, simplu, și trebuie să reia de câteva ori. Fac ordine și uită pe unde le-au ordonat pe toate.

Previziuni luna August pentru zodia Pești

Ce-i mai grav este că sunt pasibili de a uita dacă și-au luat medicamentele sau nu, sau uită că au programare la medicul de familie!

Noroc că toate acestea țin numai și numai de începutul lunii August și de-a lungul perioadei analizate se estompează. Uranus în casa 3 face ca o serie întreagă de informații de ultimă oră să le scape pielea.

Dragoste și relații Pești în August

Nu puțini dintre nativi se pot simți izolați de ceilalți. Atâta timp cât fac gafe, cât este evidentă lipsa lor de concentrare, este foarte posibil ca cei din jur să îi ocolească pentru o perioadă ca să nu se mai nască discuții.

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Balanță, nativii Pești își reconsideră întreaga relație cu grupul de prieteni. Nu este un act tensionat, ci dimpotrivă.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii încep să-și reconsidere anumite discuții pe care le-au avut cu partenerul de cuplu. Au fost discuții libere care s-au soldat uneori cu scântei și acum acestea se reiau pentru o mai bună înțelegere.

În data de 22 August, la momentul de Lună Plină, partenerii nativilor Pești sunt aceia în care aceștia își reflectă ca într-o oglindă propria imagine. Fiecare va constata ce a văzut!

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și influența pe care o are partenerul de cuplu este și mai importantă.

Bani și carieră pentru nativii Pești în August

Pentru mulți dintre nativii Pești, Luna Nouă în Leu din data de 8 August vine să facă lumină acolo unde nativii au cam fost derutați în primele zile ale lunii. Și începe o perioadă de analiză a ceea ce s-a greșit, a ideilor care s-au succedat una după alta și au constituit elementul de derută al celor din jur.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Pești au mari șanse de negociere în domeniul parteneriatelor.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță: magie și mister iese la suprafață.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit