Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Scorpion: este luna dedicarii vietii de familie

Horoscop Aprilie Scorpion: nativilor le merge bine profesional si astfel vad lumea mai frumoasa, iese soarele pe strada lor

Vă luați foarte în serios problemele de familie, responsabilitățile de cap de familie, indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie. Fiecare pe domeniul lui se simte șef și face tot ce se poate ca acolo să nu existe nimic nelalocul lui.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Scorpion

Luna Aprilie este o perioadă care aduce cu sine multă mișcare. Toată viața voastră este caracterizată de dinamism. Cheia este casa și munca de Sisif pe care o desfășurați acasă. Dar aveți energie pentru aceasta.

Deși sunteți ființe sociale, acum este momentul în care doriți să vă desprindeți de tot ce înseamnă obligații sociale și profesionale. Este un fel de eliberare.

Dar mai este și dorința de a face ceva nou, dorința de a impresiona cu idei inovatoare, tendința de a rupe rutina.

Dragoste și relații Scorpion în Aprilie

Dedicați familiei și căminului sunteți de ceva vreme și aceasta este destul de aproape de firea voastră, sunteți semn de apă, sunteți sentimentali și apropierea de cei de acasă vă crează o stare de bine.

Este foarte frustrant pentru aceia dintre nativii Scorpion care nu au una dintre aceste posibilități. De fapt există o a treia: să se achite de responsabilitățile profesionale cu detașare, adevărata pasiune să rămână casa și familia.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, relațiile nativilor Scorpion sunt îmbunătățite simțitor.

Relațiile profesionale pot să promită parteneriate loiale și armonioase, dar și un nou contract bănos, care să presupună o activitate plăcută, într-o companie plăcută.  Dar regină este relația personală!

Nativii simt că partenerul de viață este mai atrăgător, sunt plini de viață și se simt bine în compania acestuia.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, are impact pentru nativii Scorpion pe domeniul relațiilor. După cum se vede, luna Aprilie este luna relațiilor pentru acești nativii.

Aceștia sunt obsedați de partener. Dar uită că sunt parte egală într-o relație și că fără ei înșiși relația își pierde identitatea. Deci, exprimați-vă părerile, așteptările și contribuiți la bunul mers al relației în aceeași măsură în care pretindeți relaționare și armonie!

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluto în mișcare aparent retrogradă.

Astrologul zodiacool.ro consideră că aceste aspecte sunt într-o strânsă legătură cu interesul pe care nativii îl arată în această săptămână pentru relații și alianțe.

Luna Plină pe Casa I pune accent pe propria persoană care trebuie, așa cum am spus anterior, să își impună prezența în parteneriat/cuplu.

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în Aprilie

Prima dată importantă a lunii Aprilie, 12 Aprilie, Luna Nouă în Berbec se profilează pe domeniul muncii și al sănătății. Munca trece pe primul plan.

Practic cheia mișcării și a înnoirii întregii activități este, în mod paradoxal, munca de rutină. Poate este momentul să facă ordine, să analizeze mai multe ipoteze, să analizeze noile propuneri. Toate acestea pot să plictisească, dar fără ele nu se poate!

În data de 23 Aprilie planeta Marte intră în zodia Rac și nativilor Scorpion le vine ideea unei călătorii. Și nu orice călătorie, ci una tematică, unde vizitează ceva, o călătorie care să îi aducă ceva în spiritualitate și în dezvoltarea intelectuală.

Unii dintre nativi încep să se gândească foarte serios la continuarea școlii sau să facă niște cursuri care îi interesează. Familia este aceea care îi susține moral și foarte probabil și material în aceste demersuri. 

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Scorpion

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această perioadă. Zilele în care pot să se înregistreze acutizarea unor afecțiuni, în special care țin de zona capului sunt 5-6-7 Aprilie. În aceste zile nativii pot suferi migrene, probleme cu dantura, inflamarea sinusurilor etc.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!