Horoscop luna Aprilie 2019 Pești: vă veți simți în siguranță la nivelul sectorului financiar

Horoscop Aprilie Pești: în prima parte a lunii Aprilie, nativii Pești după multe luni agitate pot să facă rost de bani, să se simtă în siguranță la

nivelul sectorului financiar. Faptul că veți prinde încredere în voi este un element bun, doar așa o să reușiți să fiți mai deschiși către noile oportunități ce se construiesc acum pe partea sentimentală și profesională. Starea de sănătate cunoaște o îmbunătățire, totul se datorează unor vești bune venite din partea copiilor, partenerului. La toate acestea se adaugă și felul vostru de a gândi, care din 2017 este într-o continuă schimbare.

Cuplurile ce sunt la început de drum pot să ia decizia de a oficializa relația, de a se muta împreună, poate chiar de a concepe un copil.

Astrologul ZODIACOOL recomandă ca după 10 Aprilie să fiți mai atenți la ceea ce semnați la locul de muncă, întrucât Jupiter retrogradează pe casa carierei, oferindu-vă tot felul de situații complicate, de pe urma acestor provocări ce vor fi întâmpinate până pe 12 August 2019 o să reușiți să vă descurcați în următorii 12 ani pe partea de profesie.

Vor fi și Pești care nu vor mai suporta stresul de la locul de muncă și vor accepta provocarea unui alt job, chiar dacă le va fi greu să se adapteze la început, pe parcurs totul va fi bine.

Retrogradările lui Saturn și ale lui Pluton din 25-30 Aprilie se vor resimți în sfera socială. Vă veți simți la început singuri, numai că trebuie să înțelegeți de ce este necesar să treceți prin astfel de situații, tocmai pentru a deveni mai puternici.

Multe relații de prietenie se vor altera până la finele lui Septembrie 2019, la mijloc evident este o lipsă de comunicare, respect. Chiar dacă o să simțiți că luptați împotriva tuturor, o să descoperiți astfel cât de puternici sunteți, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă în postul Paștelui să vă ancorați mai mult în credință, să fiți bucuroși de tot ce aveți în jur.

Sursă foto: static.wixstatic.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.