Horoscop luna Aprilie 2019 Gemeni: relațiile sociale și familiale vă solicită atenție

Horoscop Aprilie Gemeni: între 1-20 Aprilie nativii Gemeni nu vor avea chef de muncă, relațiile sociale, de parteneriat, de familie vă solicită atenția.

Oboseala cronică pe care o resimțiți din 2017 începe să se facă mai simțită pe partea de psihic, întrucât aveți tripla conjuncție Saturn-Pluton-Nodul Sud pe casa a VIII-a, a misterelor, plus Uranus pe casa a XII-a. Practic, Gemenii simt că sunt loviți din întuneric de ceva/cineva și nu știu de ce. Îmi pare rău să vă ofer astfel de vești, dar trebuie să treceți prin astfel de momente, deoarece voi sunteți sub dominația comunicării.

Acest aspect poate să manifeste la nivel global tot ceea ce se petrece acum între oameni, Gemenii alături de Vărsători până la finele lui 2020 sunt cei mai supuși la test de Univers.

Partea bună că îl aveți pe Marte, planeta războiului, în semnul vostru, ceea ce poate să vă facă mai energici, mai activi, totodată mai direcți cu cei pe care i-ați tolerat în ultimii cel puțin 2 ani. Multe relații de prietenie, de suflet, de iubire acum se vor rupe, întrucât doriți libertate, independență. Evident, totul va pleca de la bani, serviciu, întrucât acolo ați făcut alianțe în ultimii ani, de aceea încercați să căutați să legați prietenii cu pesoane noi, care nu au niciun interes față de voi.

Retrogradarea lui Jupiter din 10 Aprilie va aduce dispute în relația conjugală, poate chiar separare acolo unde nu mai sunt sentimente.

Retrograrea lui Saturn din 30 Aprilie și a lui Pluton din 25 Aprilie vor fi mai dificile de suportat, deoarece ele aduc probleme de sănătate, probleme financiare, divorț, partaj, dezbatea unei moșteniri.

Pe partea de sănătate vă recomandăm mai ales după 20 Aprilie, dacă apar simptome ce nu sunt normale, să mergeți pentru a face investigații, în caz contrar, o problemă minoră poate degenera în timp. Astrologul ZODIACOOL recomandă evitarea planificării intervențiilor chirurgicale pe: 20, 25, 30 Aprilie.

Sursă foto: static01.nyt.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.