Horoscop chinezesc 2020 Sobolan. Zodiac chinezesc 2020 Sobolan

Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan din zodiacul chinezesc. 2020 va fi un an în care va trebui să

faceți alegeri bazate pe înțelepciune pentru ca munca să nu interfere cu viața de familie.

Influxul nou de energie pe care îl aduce Șobolanul de metal în anul 2020, nu prevestește că va curge numai lapte și miere în relațiile de dragoste.

În acest an, acești nativi au probleme cu comunicarea. Problemele de cuplu nu se vor rezolva de la sine, ci în urma unor discuții aprinse.

Atenție nativi Șobolani! A apărut Horoscop 2020!!!

Nu este exclus ca partenerul de viață să nu înțeleagă de ce sunteți mai interesați de viața profesională, decât de cea afectivă.

Loading...

2020 va fi un an în care va trebui să faceți alegeri bazate pe înțelepciune, pentru ca munca să nu interfere cu viața de familie.

Posibil să vă confruntați cu anumite probleme financiare în luna Iunie 2020, când veți fi implicați în aspectul de ciocnire cu zodia Cal.

De asemenea, finanțele sunt în pericol în luna Septembrie 2020 (distrugere Cosoș-Șobolan).

Perioadele 4 Februarie – 5 Aprilie, 7 Noiembrie – 4 ianuarie 2021 vor fi cele mai critice.

Acestea se vor suprapune peste stresul de la muncă, lipsa afectivității din pricina timpului mult prea scurt petrecut cu cei dragi, de aceea este posibil să iasă la iveală anumite probleme de sănătate pe care în trecut le-ați ignorat.

Vor fi și nativi Șobolan care între 7 Iunie – 7 Iulie, când Șobolanul va face aspect de ciocnire cu Calul, se vor confrunta cu probleme pe partea amoroasă. Poate chiar veți prelua o afecțiune cu transmitere de la o persoană ce v-a ispitit să ajungeți în așternutul său.

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șobolan 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.