Zodiac chinezesc Maimuta 2020. Horoscop chinezesc 2020 Maimuta

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016. În acest an veți fi mai comunicativi, deschiși, dar

asta nu înseamnă că trebuie să spuneți tot ceea ce gândiți.

În acest an, veți fi mai preocupați de latura sentimentală, veți face eforturi vizibile pentru a obține mult așteptatul echilibru în ceea ce privește relația de cuplu.

Astrele v-au pregătit un an bun, important este să vă gândiți serios la ce anume vă lipsește la capitolul sentimental, pentru a reuși să atrageți energia potrivită.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Horoscop 2020!!!

Pe plan amoros, dorința de contopire fizică va fi mare, veți vedea că anumiți hormoni nu vă vor da pace și vor căuta satisfacție în așternut, ceea ce nu este rău, atâta vreme cât nu vă trădați partenerul.

Se pare că unii nativi Maimuță se vor focusa în acest an mai mult pe relațiile cu cei dragi, de unde vor avea cele mai multe satisfacții, urmând ca la muncă să se prezinte cu o dispoziție caldă, șarmantă, ceea ce va fi pe placul celor din echipă.

Aveți încredere în cei din zodia Șobolanului, cu aceștia puteți iniția proiecte de anvergură, care vă vor ajuta să treceți la un alt nivel pe partea financiară.

În 2020, veți fi mai comunicativi, deschiși, dar asta nu înseamnă că trebuie să spuneți tot ceea ce gândiți, cineva din anturaj poate să vă fure ideile, deoarece stelele Tigrul alb și Zeul morții sunt în 2020 în sectorul vostru zodiacal și amenință cu trădări.

Nativii Maimuță vor reuși să realizeze multe lucruri care îi vor ridica în ochii celor din jur și le va aduce mulțumire. Important este să acționeze cu cât mai multă diplomație și înțelepciune, pentru a nu-și face dușmani.

Se pare că nu o să vă confruntați cu probleme de sănătate majore. Totuși, există câteva aspecte pe care nu le puteți ignora.

La nivel psihic, se pare că nu veți dori să faceți compromisuri, cu greu vă veți supune autorității altora, de unde pot să apară frustrări, invidie, ură.

În 2020 veți avea nevoie de mai multă disciplină, organizare, nu de amânări, în ceea ce privește sănătatea.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Maimuță 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!