Zodiac chinezesc Caine 2020. Horoscop chinezesc 2020 Caine

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Câine, ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018. Se pare că în anul 2020 va fi vorba și de multă

muncă, însă nu vă faceți griji, eforturile depuse nu vor fi în zadar.

La capitorul sentimental, nu veți fi încercați de evenimente dramatice (certuri, despărțiri, divorț). Partenerul vă va fi alături și vă va susține pe partea profesională.

În ceea ce privește viața socială, vă veți face mulți prieteni, cu care veți purta conversații interesante. Fiți pe fază, deoarece aceștia vă pot da multe idei pentru a obține succes pe plan financiar.

Vezi HOROSCOP 2020!!!

Configurația astrală din sectorul vostru zodiacal nu promite în acest an creșterea numărului membrilor familiei, șansele ca nativele Câine să rămâneți însărcinate sunt mai reduse.

La locul de muncă, veți atrage condiții favorabile pentru avansare, veți beneficia de ajurorul celor în care aveți încredere.

Se pare că în anul 2020 va fi vorba și de multă muncă, însă nu vă faceți griji, eforturile depuse nu vor fi în zadar.

Veți învăța în acest an cum să vă adaptați mai rapid schimbărilor pe partea profesională, și cum să mențineți succesul. Anul 2020 vă va oferi răgazul să vă gândiți cu atenție la ceea ce vă doriți pe plan financiar și material.

Norocul va fi de partea voastră la capitolul financiar-profesional, însă nu întindeți prea mult coarda, efortul exagerat va slăbi considerabil sistemul imunitar și va favoriza apariția bolilor.

Din dorința de a face mai mulți bani, lipsa de mișcare se va resimți, posibil să vă confruntați cu probleme ale ficatului și rinichilor, sistemului endocrin și digestiv.

În anul 2020, să încercați să ieșiți mai des în natură, să mergeți pe jos prin parc, pentru a atrage mai multă energie pozitivă, a spori entuziasmul și pofta de viață.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Câine 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!