Zodiac chinezesc 2020 Bivol, horoscop bani, munca si cariera

Previziuni 2020 zodia Bivol, domeniul financiar: norocul vostru ține de bani, afaceri și se va îmbunătăți capacitatea de a gestiona relațiile la muncă

În acest an norocul vostru ține de bani, afaceri. Veți primi acum tot sprijinul financiar de care aveți nevoie, dar în plus veți acorda și sprijin celor din jur.

Este un an în care vă veți face karmă pozitivă, deoarece acțiunile voastre pe partea profesională vă vor pune într-o lumină favorabilă în anturaj.

Pe de altă parte, nu trebuie să ascultați criticile partenerului de viață. Reproșurile acestuia se datorează de fapt lipsei de timp petrecut împreună, ceea ce se poate regla, dacă vă veți organiza mai atent agenda.

De asemenea, veți observa că în acest an se va îmbunătăți capacitatea de a gestiona relațiile cu cei de la locul de muncă, chiar dacă uneori veți avea mai multe responsabilități decât aceștia, veți reuși să le delegați, astfel încât să vă terminați treaba la timp.

Dacă aveți o afacere proprie, veți petrece acum mai mult timp pentru a îmbunătăți productivitatea, iar angajații voștri nu numai că vor lucra mai bine, dar vor fi și mai fericiți, ca urmare a bunei comunicări a ideilor și planurilor.

Pentru voi personal, steaua Sacul cu bani vă va insufla energia favorabilă a câștigurilor financiare.

Însă nu vă lăsați pe-o ureche doar pentru că aveți această stea în sectorul zodiacal, nu înseamnă că trebuie să stați la soare și banii vor pica din cer, dimpotrivă va trebui să vă angrenați în cât mai multe activități, să profitați de cât mai multe oportunități, pentru a transforma o energie potențială în ceva material, bani.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să țineți minte că în acest an este important să priviți situațiile din viața profesioanlă dintr-o perspectivă cât mai largă și să nu vă lăsați copleșiți de volumul de muncă, pentru a nu acumula stres.

Nu vă pierdeți încrederea în ceea ce doriți să realizați, chiar dacă uneori dușmanii vă vor da târcoale (persoane invidioase pe succesul vostru), din pricina confruntării directe cu cele 3 Ucideri anuale.

Dacă sunteți în postura de angajați, s-ar putea să luați inițiativa și chiar dacă veți lucra peste program sau în locul altui coleg (steaua Soare), la final laudele, bonusurile le veți culege voi.

2020 este un an bun pentru a vă afirma, de asemena ar fi bine să încercați să lucrați în avans la unele proiecte, pentru a reuși să vă lăsați mai multe zile libere pentru partenerul de viață.

Vă veți confrunta și cu perioade mai grele la capitolul profesional, posibil să vă simțiți debusolați și să vă pierddeți încrederea că veți reuși să depășiți obstacolele în Februarie și August 2020.

De asemenea, este posibil să simțiți că lucrurile scapă de sub control în lunile Aprilie și Iulie 2020, când sunteți sfătuiți să renunțați la anumite activități obositoare și să nu faceți investiții riscante.

Pentru a activa energia succesului, a reușitelor astrologul ZODIACOOL ne recomandă să așezăm în zona de Nord-est a livingului, biroului activatori feng shui care sporesc energia stelei 1:

- Statueta cu Buddha vesel auriu

Zeita bogatiei Lakshm

- Elefant cu trompa în sus de culoare aurie sau albă

- Cal al victoriei de culoare albă/aurie

- Clopoței de vânt din metal, cu 6 tuburi goale la mijloc

- Țestoasa dragon cu Ru Yi

- Ru Yi

- Steagul victoriei

- Amuleta cu banerul victoriei

- Vasul Prosperității

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.