Zodiac chinezesc 2019, horoscop chinezesc 2019 ȘARPE pentru sănătate

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate

În anul Mistrețului, nativii din zodia Șarpe nu se vor descurca prea bine la capitolul sănătate . Mai multă muncă la serviciu le va aduce și mai mult stres. Nu este exclusă trecerea periodică prin stări depresive și de anxietate. Acestea pot duce în unele cazuri la importante episoade de insomnie, situație la care va contribui și influența negativă a stelei Tristețea cerului.

Ar fi bine să evite perioadele îndelungate de singurătate, să socializeze mai mult, să se confeseze celor din anturaj, pentru a scăpa de surplusul de stres.

La începutul anului, ar fi bine să evite să calce pedala de accelerație prea mult deoarece sunt predispuși accidentelor grave, din cauza prezenței în casa zodiacală a stelei 7.

Anul acesta ar trebui să stea cât mai mult în soare și să-și petreacă timpul liber în natură, plimbări. De asemenea, sportul le poate fi foarte util pentru a scăpa de excesul de energie și pentru a reuși să se bucure de un somn liniștitor.

Spre sfârșitul anului, apariția unor posibile situațiile tensionate acasă sau la locul de muncă determină o stare pregnantă de suprasolicitare, care le poate cauza dureri de cap, probleme digestive, viroze, răceli.

Și presiunea la nivel psihic își va spune cuvântul, motiv pentru care ar fi bine pentru nativii din zodia Șarpe să se odihnească prin meditației.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Compatibilități zodii chinezești. Informații compatibilități SARPE SARPE^Compatibilitatea dintre femeia Sarpe si barbatul Sarpe
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la
Zodia SARPE. BARBATUL Sarpe, Horoscop  chinezesc Bani.
Iubește succesul, dar nu are chef să lupte pentru idealurile sale, fiind lipsit de consecvență

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.