#reclama0#

Zodiac chinezesc 2019, horoscop chinezesc 2019 ȘARPE pentru sănătate

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate: În anul Mistrețului, nativii din zodia Șarpe nu se vor descurca prea bine

#reclama1#

la capitolul sănătate . Mai multă muncă la serviciu le va aduce și mai mult stres nativilor din Șarpe. Nu este exclusă trecerea periodică prin stări depresive și de anxietate. Acestea pot duce în unele cazuri la importante episoade de insomnie, situație la care va contribui și influența negativă a stelei Tristețea cerului. Ar fi bine să evite perioadele îndelungate de singurătate.

Se recomandă să socializeze mai mult, să se confeseze celor din anturaj, pentru a scăpa de surplusul de stres.

La începutul anului, ar fi bine să evite să calce pedala de accelerație prea mult deoarece sunt predispuși accidentelor grave, din cauza prezenței în casa zodiacală a stelei 7.

#reclama7#

Anul acesta ar trebui să stea cât mai mult în soare și să-și petreacă timpul liber în natură, plimbări. De asemenea, sportul le poate fi foarte util pentru a scăpa de excesul de energie și pentru a reuși să se bucure de un somn liniștitor.

Și presiunea la nivel psihic își va spune cuvântul, motiv pentru care ar fi bine pentru nativii din zodia Șarpe să se odihnească prin meditației.Spre sfârșitul anului, apariția unor posibile situațiile tensionate acasă sau la locul de muncă determină o stare pregnantă de suprasolicitare, care le poate cauza dureri de cap, probleme digestive, viroze, răceli.

#reclama3#

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

#reclama3#
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.