Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor Cocoș nu va pune probleme majore, totuși stresul s-ar putea să îi

influențeze negativ, în special spre finele anului 2019. Acesta va apărea și din cauza prezenței stelei Funeral guest, care le va pune răbdarea și încrederea la grea încercare. De asemenea, un factor de risc pentru sănătatea acestora ar putea fi anxietatea, episoadele de depresie, care pot să apară din pricina muncii excesive ce duce în final la epuizare fizică, psihică și emoțională.

Cei din zodia Cocoș ar fi bine să încerce pe cât posibil să se odihnească mai mult, să-și programeze din timp vacanțele și ieșirile de weekend. Trebuie să aibă mare atenție dacă se vor simți obosiți să evite călătoriile la volanul mașinii, deoarece vor fi predispuși la accidente. Coloana vertebrală și oasele vor putea avea de suferit în urma unor situații neașteptate.

Schimbările majore la care vor fi supuși nativii Cocoși în 2019 ar putea să-i epuizeze, de aceea astrologul ZODIACOOL le recomandă să evite excesele, cum ar fi consumul excesiv de băuturi alcoolice, acestea s-ar putea transforma în obiceiuri de care nu vor reuși să scape prea ușor.

Chiar dacă anul 2019 va fi destul de agitat pe plan profesional și uneori va ridica un program încărcat, oboseală, recomandăm nativ Cocoș să nu intre în panică, deoarece cu siguranță vor reuși să găsească în timp util soluțiile potrivite pentru a scăpa de obstacole.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.