Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în anul Mistrețului așa vor sta lucrurile, în plus steaua 5 a

dezastrelor le va pune bețe în roate. Se pare că nativii Capră au de trecut testul detașării, fiind nevoite să accepte situațiile și să-și exprime în continuare iubirea într-un mod armonios. Pentru a se feri de suferință, nativii din zodia Capră vor trebui să încerce să se distreze mai mult împreună cu cei dragi din familie și cu prietenii care au aceleași preocupări și țeluri ca ei.

Aici vorbim despre combinarea armonioasă Capră-Mistreț, care va aduce o energie benefică în casa zodiei. Însă, este de menționat faptul că această combinare are și o latură mai întunecată, putând atrage trădări în dragoste, infidelitate, dispute.

Loading...

Pe cât posibil, ar trebui să nu facă prea multe compromisuri, să învețe cum să-și impună punctul de vedere în mod clar și concis, pentru a nu se lăsa influențați de cei din familie.

Nu este exclus ca la finele anului 2019 nativii din zodia Capră să resimtă o stare cronică de oboseală, care îi va împiedica să se bucure din plin de sărbătorile de iarnă.

Nativii singuri nu trebuie să-și facă mari speranțe că vor întâlni mare dragoste în 2019, iar relațiile noi în care se vor angaja se vor dovedi a fi destul de complicate. Steaua Singurătății va face ca orizontul cei din zodia Capră în ceea ce privește dragostea să fie decorat cu nori negri, de tristețe.

De asemenea, pe cei care sunt deja într-o relație de ceva timp, astrologul ZODIACOOL® îi sfătuiește că nu trebuie să se grăbească să ajungă în acest an la altar, pentru că e posibil ca o astfel de căsătorie să fie supusă încercărilor de-a lungul timpului.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Are un farmec aparte de a se răni singură, lucru care surprinde pe toată lumea
Previziuni 2020 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: pe partea profesională, se
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.