Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în anul Mistrețului așa vor sta lucrurile, în plus steaua 5 a

dezastrelor le va pune bețe în roate. Se pare că nativii Capră au de trecut testul detașării, fiind nevoite să accepte situațiile și să-și exprime în continuare iubirea într-un mod armonios. Pentru a se feri de suferință, nativii din zodia Capră vor trebui să încerce să se distreze mai mult împreună cu cei dragi din familie și cu prietenii care au aceleași preocupări și țeluri ca ei.

Aici vorbim despre combinarea armonioasă Capră-Mistreț, care va aduce o energie benefică în casa zodiei. Însă, este de menționat faptul că această combinare are și o latură mai întunecată, putând atrage trădări în dragoste, infidelitate, dispute.

Pe cât posibil, ar trebui să nu facă prea multe compromisuri, să învețe cum să-și impună punctul de vedere în mod clar și concis, pentru a nu se lăsa influențați de cei din familie.

Nu este exclus ca la finele anului 2019 nativii din zodia Capră să resimtă o stare cronică de oboseală, care îi va împiedica să se bucure din plin de sărbătorile de iarnă.

Nativii singuri nu trebuie să-și facă mari speranțe că vor întâlni mare dragoste în 2019, iar relațiile noi în care se vor angaja se vor dovedi a fi destul de complicate. Steaua Singurătății va face ca orizontul cei din zodia Capră în ceea ce privește dragostea să fie decorat cu nori negri, de tristețe.

De asemenea, pe cei care sunt deja într-o relație de ceva timp, astrologul ZODIACOOL® îi sfătuiește că nu trebuie să se grăbească să ajungă în acest an la altar, pentru că e posibil ca o astfel de căsătorie să fie supusă încercărilor de-a lungul timpului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit