Carieră de succes

Progresul pe plan profesional și puterea de dezvoltare sunt influențate de energia din mediul înconjurător

Energia prezentă în zona carierei din spațiu locuibil influențează în mod aparte pe fiecare individ în ceea ce privește dezvoltarea personală.

În feng-shui energia care influențează succesul în carieră este potențată prin metoda Bagua a celor 8 Aspirații. Metoda Bagua atribuie succesului în carieră punctul cardinal Nord, elementul apă și numărul 1.

Fiecare spațiu de locuit sau de lucru este bine să aibă prezentă zona carierei, iar dacă aceasta lipsește din cauza formei neregulate a construcției, situația se va remedia cu ajutorul unei oglinzi lipită pe peretele dinspre acel colț.

Loading...

Principiile Feng Shui au ca scop activarea energiei pozitive prin folosirea culorilor, obiectelor, orientărilor spre puncte cardinale pentru atragerea oportunități de dezvoltare, creșterea șanselor de a avansa profesional și victorii în carieră.

Feng shui zona carierei
Cariera este asociată cu punctul cardinal Nord, numit și zona carierei, în Feng Shui-ul celor 8 aspirații realizat prin metoda Bagua. Nordul ocupă între 337.5°- 022.5° pe busolă. Știința Feng Shui se aplică folosind busola pentru a afla gradele și punctele cardinale și nu ne orientăm după cum răsăre soarele sau după poziția ușii.

Remedii feng shui pentru carieră

Cu ajutorul unor remedii feng shui pentru carieră putem crea un bun feng shui în zona de Nord a locuinței pentru a spori norocul în carieră. Cel mai bun remediu pentru carieră este trigrama KAN, formată dintr-o linie continuă desenată între două linii întrerupte, paralele și orizontale. Acest simbol se poate afișa pe perete, în zona carierei, respectiv în Nord, pentru a atrage o poziție înaltă în societate și șanse mari de reușită pe plan profesional.

Dacă dorim să obținem rapid rezultate în sfera carierei putem etala remediul Țestoasa dragon cu Ru Yi în colțul de Nord al livingului, biroului.

Perspectivele în carieră se pot optimiza prin etalarea statuetelor feng shui cu crapi sau pești arowana în colțul de Nord.

Pentru a atrage admirația și aprecierea șefului putem așeza în colțul carierei o statuetă cu o maimuță pe elefant sau Buddha vesel auriu. Promovarea în funcții înalte de conducere se va face mai rapid dacă vom ține în colțul de Nord al biroului o statuetă cu un vultur.

Culori și elemente benefice pentru a spori succesul profesional

Zona carierei în feng shui este comparată cu elementul Apă reprezentat de un lac, un ocean, o cascadă, o fântână arteziană. Culorile apei sunt negru, albastru, indigo, bleumarin, violet-închis. Prin simpla plasare a pieselor de mobilier, obiectelor de decor, de aceste culori în zona carierei, respectiv în Nordul livingului, biroului, atragem noroc în carieră și afaceri.

Elementul metal este cel care crează apa în ciclul celor 5 elemente, de aceea o metodă sigură de activare a Nordului pentru noroc la serviciu este prin așezarea în acest colț a unor clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi, ceasuri, vaze din metal sau de culoare albă.

Numărul carierei
Numărul caracteristic Nordului este 1, de aceea ar fi bine să ținem în acest sector o cupă a victoriei, o diplomă de onoare pentru ca reușitele să apară cât mai repede.

Precauții la mutarea în casă nouă
Cei dornici să se dezvolte profesional, să obțină funcții înalte și care se mută într-o casă nouă, trebuie să se protejeze de ghinion în carieră, pierderea oportunităților, asigurându-se că baia nu este poziționată pe sectorul de Nord al locuinței.

Sfaturi la mutarea într-un nou birou
Întotdeauna vom merge cu plăcere la serviciu și ne vom face munca cu spor, dacă ne vom așeza biroul de lucru cu fața spre ușă (nu cu spatele spre aceasta), vom evita să stăm sub grinzi și în colțuri slab luminate.

Obiecte care aduc ghinion pentru carieră
Tablourile cu animale feroce, reprezentări cu fluturi, tablouri cu apă plasate în dormitor. Oglinzile care reflectă direct ușa de la birou nu sunt favorabile, deoarece pot respinge toate șansele de reușită în sfera profesională.

Truc feng shui pentru angajați
Dacă vă doriți să intrați în lumea antreprenoriatului, să deveniți propriul șef și să creșteți o afacere profitabilă, este recomandat să vă orientați biroul în timpul lucrului spre Direcția de Succes, conform cu numărul KUA. Evitați cu orice preț să vă orientați cu fața spre pe Direcția de Pierdere Totală, pentru a nu pierde oportunități, timp și bani.
În cazul în care aspirați doar la un post de conducere în cadrul unei companii, vă puteți orienta biroul pe Direcția de Dezvoltare Personală.

Sursa foto: careervalet.com

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.