Previziuni pentru săptămâna 9 - 15 Septembrie 2019. Probleme în paradis, atenționări pentru cupluri

04.SEPTEMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 9 - 15 Septembrie 2019. Probleme în paradis, atenționări pentru cupluri

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Pe plan sentimental treburile nu merg de la sine, o cină romantică ar putea să reaprindă flacăra iubirii; satisfacții pe plan profesional.

Săptămâna cu numărul 37 din anul 2019 începe pe 9 Septembrie și se termină pe 15 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 1 (3+7=10, 1+0=1) și de la cifrele 3 și 7.

Cei care sunt născuți în zilele de 1,10, 19, 28 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 9-15 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Loading...

Pe plan sentimental treburile s-ar putea să nu meargă așa cum ne dorim. Se va simți o răceală la nivel emoțional, de aceea ar fi bine să luăm în calcul o cină într-un loc romantic sau un alt artificiu care să reaprindă flacăra iubirii (un cadou, un buchet de flori, o ieșire la munte etc.). Sentimentele de afectivitate se vor manifesta mai greu, însă cu un efort conștient, vom reuși să creăm armonie în relația de cuplu.

Totuși pentru unii dintre noi lucrurile s-ar putea să se precipite din cauza nevoii accentuate de independență, iar dacă partenerul ne va reproșa acest lucru, ar trebuie să facem tot posibilul să ne temperăm, ca să nu punem paie pe foc.
Pe de altă parte, cifrele din această săptămână au o energie fastă care ne poate ajuta să rezolvăm anumite probleme financiare, mai curând decât ne așteptam.

Cariera se pare că ne va aduce satisfacții în această săptămână. Dacă vom folosi în mod creativ imaginația, vom crea ceva deosebit (o nouă afacere, un nou proiect, o soluție bună pentru a rezolva o problemă etc.). Cert este că lucrurile vor evolua și succesul profesional ne va amplifica pofta de viață.

În ceea ce-i privește pe copiii care se vor naște în această săptămână, numerologul ZODIACOOL ne spune că aceștia vor reuși să ajungă acolo unde își doresc în viață, fără a face mari sacrificii. Relațiilor lor sentimentale tind să fie de tip competitiv, însă dacă vor alege un partener mai blând și mai afectuos din fire, totul va merge strună și la acest capitol.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019,
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.