Previziuni pentru săptămâna 9 - 15 Septembrie 2019. Probleme în paradis, atenționări pentru cupluri

04.SEPTEMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 9 - 15 Septembrie 2019. Probleme în paradis, atenționări pentru cupluri

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Pe plan sentimental treburile nu merg de la sine, o cină romantică ar putea să reaprindă flacăra iubirii; satisfacții pe plan profesional.

Săptămâna cu numărul 37 din anul 2019 începe pe 9 Septembrie și se termină pe 15 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 1 (3+7=10, 1+0=1) și de la cifrele 3 și 7.

Cei care sunt născuți în zilele de 1,10, 19, 28 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 9-15 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Pe plan sentimental treburile s-ar putea să nu meargă așa cum ne dorim. Se va simți o răceală la nivel emoțional, de aceea ar fi bine să luăm în calcul o cină într-un loc romantic sau un alt artificiu care să reaprindă flacăra iubirii (un cadou, un buchet de flori, o ieșire la munte etc.). Sentimentele de afectivitate se vor manifesta mai greu, însă cu un efort conștient, vom reuși să creăm armonie în relația de cuplu.

Totuși pentru unii dintre noi lucrurile s-ar putea să se precipite din cauza nevoii accentuate de independență, iar dacă partenerul ne va reproșa acest lucru, ar trebuie să facem tot posibilul să ne temperăm, ca să nu punem paie pe foc.
Pe de altă parte, cifrele din această săptămână au o energie fastă care ne poate ajuta să rezolvăm anumite probleme financiare, mai curând decât ne așteptam.

Cariera se pare că ne va aduce satisfacții în această săptămână. Dacă vom folosi în mod creativ imaginația, vom crea ceva deosebit (o nouă afacere, un nou proiect, o soluție bună pentru a rezolva o problemă etc.). Cert este că lucrurile vor evolua și succesul profesional ne va amplifica pofta de viață.

În ceea ce-i privește pe copiii care se vor naște în această săptămână, numerologul ZODIACOOL ne spune că aceștia vor reuși să ajungă acolo unde își doresc în viață, fără a face mari sacrificii. Relațiilor lor sentimentale tind să fie de tip competitiv, însă dacă vor alege un partener mai blând și mai afectuos din fire, totul va merge strună și la acest capitol.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.