Previziuni pentru săptămâna 8-14 Iulie 2019. Câștiguri pe toate planurile

03.IULIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 8-14 Iulie 2019. Câștiguri pe toate planurile

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Vacanțe, bani, succes în negocieri, se prefigurează o săptămână excelentă, cu energii favorabile. Săptămâna cu numărul 28 din anul 2019 începe pe 8 Iulie și

se termină pe 14 Iulie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 1 (2+8=10, 1+0=1), cât și de la cifrele 2 și 8.

Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 8-14 Iulie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Veștile de la numerologul ZODIACOOL sunt bune pentru această săptămână. Ca urmare a influxului de energie pozitivă provenită de la cifrele 2 și 8, parcă vom avea acum mai mult ca niciodată chef de viața.

Loading...

Pe plan profesional, se pare că ne vom lua acum mai multe angajamente, pentru a finaliza niște planuri mai vechi, care nu mai suferă întârziere. Se anunță ore peste program, însă rezultatele se vor cunoaște în portofel.

Pe plan sentimental orizontul se înseninează. Partenerul de viață este posibil să ne propună să plecăm împreună într-o scurtă vacanță. Nu poate fi un moment mai bun pentru un astfel de demers. Totul va fi la superlativ, ne așteptăm ca persoanele de gen masculin să apuce frâiele relației, să demonstreze că pot să se îngrijească de cuplu.

Lecția pe care o putem învăța în această săptămână va fi cum să delegăm din treburi și altor membri de familie, vom descoperi că nu trebuie să facem totul de unii singuri. Vom vedea că dacă cerem ajutoul, acesta apare.

În afaceri, este o săptămână favorabilă negocierilor, este posibil ca antreprenorii să obțină anumite avantaje, deoarece vor ști cum să-și susțină punctele de vedere, pentru a câștiga.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați să rezolve tot felul de proiecte, vor fi atrași de planul financiar, le va face plăcere să lucreze în echipă. Provocarea vieții lor va fi să mențină echilibrul, pentru ca să nu devină excesiv de competitivi.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.