Previziuni pentru săptămâna 8-14 Iulie 2019. Câștiguri pe toate planurile

03.IULIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 8-14 Iulie 2019. Câștiguri pe toate planurile

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Vacanțe, bani, succes în negocieri, se prefigurează o săptămână excelentă, cu energii favorabile. Săptămâna cu numărul 28 din anul 2019 începe pe 8 Iulie și

se termină pe 14 Iulie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 1 (2+8=10, 1+0=1), cât și de la cifrele 2 și 8.

Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 8-14 Iulie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Veștile de la numerologul ZODIACOOL sunt bune pentru această săptămână. Ca urmare a influxului de energie pozitivă provenită de la cifrele 2 și 8, parcă vom avea acum mai mult ca niciodată chef de viața.

Pe plan profesional, se pare că ne vom lua acum mai multe angajamente, pentru a finaliza niște planuri mai vechi, care nu mai suferă întârziere. Se anunță ore peste program, însă rezultatele se vor cunoaște în portofel.

Pe plan sentimental orizontul se înseninează. Partenerul de viață este posibil să ne propună să plecăm împreună într-o scurtă vacanță. Nu poate fi un moment mai bun pentru un astfel de demers. Totul va fi la superlativ, ne așteptăm ca persoanele de gen masculin să apuce frâiele relației, să demonstreze că pot să se îngrijească de cuplu.

Lecția pe care o putem învăța în această săptămână va fi cum să delegăm din treburi și altor membri de familie, vom descoperi că nu trebuie să facem totul de unii singuri. Vom vedea că dacă cerem ajutoul, acesta apare.

În afaceri, este o săptămână favorabilă negocierilor, este posibil ca antreprenorii să obțină anumite avantaje, deoarece vor ști cum să-și susțină punctele de vedere, pentru a câștiga.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați să rezolve tot felul de proiecte, vor fi atrași de planul financiar, le va face plăcere să lucreze în echipă. Provocarea vieții lor va fi să mențină echilibrul, pentru ca să nu devină excesiv de competitivi.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.