Previziuni pentru săptămâna 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019. Nebunii pline de pasiune și senzualitate

Previziuni pentru săptămâna 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019. Nebunii pline de pasiune și senzualitate
Banii vor veni mai greu, economiile se vor duce pe renovarea casei, posibile probleme, stres și risc de îmbolnăvire. Să vedem care sunt

predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Numerologul ZODIACOOL ne spune că ne așteaptă o săptămână plină de rutină, care va marca în primul rând viața de familie. Prin urmare, sectorul sentimental se anunță a fi foarte plăcut, plin de pasiune, însă nu se poate spune același lucru despre sectorul profesional, unde nu se vor înregistra creșteri spectaculoase.

Cu toate acestea, nu este cazul să ne neliniștim, ci să ne concentrăm pe partea frumoasă a vieții și să trăim bucuria de a fi alături de cei dragi.

Cei care se gândesc să se căsătorească în această săptămână, sunt susținuți de Univers. Totuși atenție, s-ar putea ca partenerul iubit să facă o evaluare a stării materiale și să încerce să profite de pe urma uniunii.

Banii nu vor lipsi cu desăvârșire, dar vor veni mai greu, prin muncă excesivă. În plus, s-ar putea să apară unele probleme, care nu se vor rezolva cu una cu două. Bine ar fi să nu lăsăm stresul să pună stăpânire pe psihicul și pe emoțiile noastre, pentru a nu se ajunge la îmbolnăvire.

Copiii născuți în această săptămână vor fi plini de vitalitate, dar și de încăpățânare. Nu este exclus ca aceștia să încerce sistematic să conteste autoritatea părinților. Deci părinții acestor copii vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare și diplomație, pentru a reuși să-i țină în frâu.

Finele săptămânii nu aduce tihnă, șansele de a se demara o renovare a locuinței sunt destul de mari, dar banii trebuie cheltuiți cu chibzuială. Cei care nu se vor ocupa de renovări, se vor simți împinși de vibrația cifrei 4 spre nebunii pline de pasiune și senzualitate.

Săptămâna cu numărul 40 din anul 2019 începe pe 30 Septembrie și se termină pe 6 Octombrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 4.

Cei care sunt născuți în zilele de 4,13, 22 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 4.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.