Previziuni pentru săptămâna 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019. Nebunii pline de pasiune și senzualitate

25.SEPTEMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019. Nebunii pline de pasiune și senzualitate

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Banii vor veni mai greu, economiile se vor duce pe renovarea casei, posibile probleme, stres și risc de îmbolnăvire. Să vedem care sunt

predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 30 Septembrie – 6 Octombrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Numerologul ZODIACOOL ne spune că ne așteaptă o săptămână plină de rutină, care va marca în primul rând viața de familie. Prin urmare, sectorul sentimental se anunță a fi foarte plăcut, plin de pasiune, însă nu se poate spune același lucru despre sectorul profesional, unde nu se vor înregistra creșteri spectaculoase.

Loading...

Cu toate acestea, nu este cazul să ne neliniștim, ci să ne concentrăm pe partea frumoasă a vieții și să trăim bucuria de a fi alături de cei dragi.

Cei care se gândesc să se căsătorească în această săptămână, sunt susținuți de Univers. Totuși atenție, s-ar putea ca partenerul iubit să facă o evaluare a stării materiale și să încerce să profite de pe urma uniunii.

Banii nu vor lipsi cu desăvârșire, dar vor veni mai greu, prin muncă excesivă. În plus, s-ar putea să apară unele probleme, care nu se vor rezolva cu una cu două. Bine ar fi să nu lăsăm stresul să pună stăpânire pe psihicul și pe emoțiile noastre, pentru a nu se ajunge la îmbolnăvire.

Copiii născuți în această săptămână vor fi plini de vitalitate, dar și de încăpățânare. Nu este exclus ca aceștia să încerce sistematic să conteste autoritatea părinților. Deci părinții acestor copii vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare și diplomație, pentru a reuși să-i țină în frâu.

Finele săptămânii nu aduce tihnă, șansele de a se demara o renovare a locuinței sunt destul de mari, dar banii trebuie cheltuiți cu chibzuială. Cei care nu se vor ocupa de renovări, se vor simți împinși de vibrația cifrei 4 spre nebunii pline de pasiune și senzualitate.

Săptămâna cu numărul 40 din anul 2019 începe pe 30 Septembrie și se termină pe 6 Octombrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 4.

Cei care sunt născuți în zilele de 4,13, 22 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 4.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.