#reclama0#

Previziuni pentru săptămâna 29 Iulie-4 August 2019. Seri romantice de vară

#reclama10#
24.IULIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 29 Iulie-4 August 2019. Seri romantice de vară

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Șansele de a ne distra sunt mari, echilibrul între independență și amor, schimbarea stilului de viață, noi prietenii. Săptămâna cu numărul 31 din anul 2019 începe pe
#reclama1#

29 Iulie și se termină pe 4 August 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 4 (3+1=4) și de la cifrele 3 și 1. Cei care sunt născuți în zilele de 4,13, 22, 31 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 4.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 29 Iulie-4 August 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

#reclama7#

La capitolul afectiv, putem avea parte de echilibru între independență și amor. Posibil că vom fi tentați să plecăm într-o călătorie cu un grup de prieteni sau de necunoscuți, nu doar cu partenerul de viață, pentru a ieși din monotonie. Șansele de a ne distra sunt mari, iar odată reveniți acasă ne vom putea bucura de seri romantice împreună cu cel drag.

La muncă se pare că nu ne vom simți în largul nostru, vom avea tendința să fim excesiv de critici, perfecționiști, ceea ce ne va face să lucrăm mai mult decât ar fi necesar (cifra 4). Ideal ar fi să ne folosim creativitatea (cifra 3) și curajul (cifra 1), pentru a găsi o metodă ingenioasă de rezolvare a problemelor.

#reclama3#

De aceea ar fi bine ca în această săptămână să fim cât mai atenți la nevoile proprii, să ne ocupăm mai mult de bunăstarea noastră. Numerologul ZODIACOOL ne informează că dacă vom căuta, vom găsi o activitate plăcută care să ne scape de stres.

Pe plan social, ne vom manifesta curiozitatea de a participa la anumite evenimente care până acum nu ne-au captat atenția. Vom simți nevoia să facem o schimbare în stilul de viață, să ne facem noi prieteni. Cifra 4 susține prietenia, poate că cineva din trecut ne va căuta, pentru a depăna amintiri plăcute.

#reclama11#

Copiii născuți în această săptămână nu se vor crampona de posibilele obstacole care vor apărea în viața lor, vor avea încredere în forțele proprii și vor fi interesați de o carieră care să le asigure un statut social cât mai înalt.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.