Previziuni pentru săptămâna 26 August-1 Septembrie 2019. Bani din belșug

21.AUGUST.2019
Previziuni pentru săptămâna 26 August-1 Septembrie 2019. Bani din belșug

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Scoatem bani din piatră seacă dacă suntem perseverenți. Însă cei leneși vor pierde și ultimul bănuț. Săptămâna cu numărul 35 din anul 2019 începe pe 26 August

și se termină pe 1 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 8 (3+5=8) și de la cifrele 3 și 5. Cei care sunt născuți în zilele de 8,17, 26 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 8.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor ce apar în săptămâna 26 August-1 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și pentru a ne mări șansele de reușită.

Loading...

Șanse mari de a ne îndrăgosti în această săptămână, datorită energiei aduse de cifrele 3, 5 și 8. Cei care sunt deja la începutul unei călătorii în cuplu, este posibil să se gândească să se mute împreună. Vorbim și despre posibile aventuri, însă nu este bine să ne forțăm norocul, escapadele vor fi descoperite de partenerii de viață, ceea ce poate duce la o dramatică separare.

Situația financiară va continua în această săptămână să se îmbunătățească, în special pentru cei care au avut curajul să investească de curând. Pentru cei care au ezitat în trecut, acum vine un moment propice să-și facă economiile să producă ceva în plus.

O nouă sursă de venituri se întrevede, totul este să ne sculăm cât mai devreme dimineața, ca să avem suficient de mult timp pentru a prinde oportunitățile aduse de vibrația cifrelor 3, 5 și 8. Lenea nu este încurajată de aceste cifre, în special de cifra 8, care pedepsește letargia cu pierderi financiare.

Devizele copiilor care se vor naște în această săptămână vor fi diplomația și rafinamentul, pe care le vor folosi cu precădere pentru a-și asigura un trai peste medie. Vor fi preocupați de artă și tot ceea ce este extravagant le va atrage privirea și-i va face să scoată banii din portofel. În general, mai mult vor câștiga decât vor pierde, cu condiția să nu devină frivoli cu banii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI 2019: o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să
Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.