Previziuni pentru săptămâna 26 August-1 Septembrie 2019. Bani din belșug

21.AUGUST.2019
Previziuni pentru săptămâna 26 August-1 Septembrie 2019. Bani din belșug

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Scoatem bani din piatră seacă dacă suntem perseverenți. Însă cei leneși vor pierde și ultimul bănuț. Săptămâna cu numărul 35 din anul 2019 începe pe 26 August

și se termină pe 1 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 8 (3+5=8) și de la cifrele 3 și 5. Cei care sunt născuți în zilele de 8,17, 26 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 8.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor ce apar în săptămâna 26 August-1 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și pentru a ne mări șansele de reușită.

Șanse mari de a ne îndrăgosti în această săptămână, datorită energiei aduse de cifrele 3, 5 și 8. Cei care sunt deja la începutul unei călătorii în cuplu, este posibil să se gândească să se mute împreună. Vorbim și despre posibile aventuri, însă nu este bine să ne forțăm norocul, escapadele vor fi descoperite de partenerii de viață, ceea ce poate duce la o dramatică separare.

Situația financiară va continua în această săptămână să se îmbunătățească, în special pentru cei care au avut curajul să investească de curând. Pentru cei care au ezitat în trecut, acum vine un moment propice să-și facă economiile să producă ceva în plus.

O nouă sursă de venituri se întrevede, totul este să ne sculăm cât mai devreme dimineața, ca să avem suficient de mult timp pentru a prinde oportunitățile aduse de vibrația cifrelor 3, 5 și 8. Lenea nu este încurajată de aceste cifre, în special de cifra 8, care pedepsește letargia cu pierderi financiare.

Devizele copiilor care se vor naște în această săptămână vor fi diplomația și rafinamentul, pe care le vor folosi cu precădere pentru a-și asigura un trai peste medie. Vor fi preocupați de artă și tot ceea ce este extravagant le va atrage privirea și-i va face să scoată banii din portofel. În general, mai mult vor câștiga decât vor pierde, cu condiția să nu devină frivoli cu banii.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.