Previziuni pentru săptămâna 24-30 Iunie 2019. Surprize, mai mult noroc

Previziuni pentru săptămâna 24-30 Iunie 2019. Surprize, mai mult noroc

O săptămână plină de surprize fabuloase, mai multă bogăție, dar și schimbări emoționale majore, se va ajunge la frustrare. Săptămâna cu numărul 26 din anul 2019

începe pe 24 Iunie și se termină pe 30 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 8 (2+6=8), cât și de la cifrele 2 și 6. Cei care sunt născuți în zilele de 8, 17, 26 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 8.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 24-30 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită. Se anunță o săptămână plină de surprize fabuloase și de schimbări emoționale majore.

Pe plan sentimental, va fi bine să păstrăm o atitudine pozitivă și o minte deschisă, deoarece informații vitale vor veni acum de la partenerul de viață, chiar și de la cei despre care credem că nu au nimic bun de oferit. Dorința de a petrece mai mult timp cu partenerul de viață poate fi blocată de apariția unor noi oportunități la locul de muncă. Se întrevăd ore peste program, ceea ce va produce pe plan emoțional o puternică perturbare, se va ajunge la frustrare.

Pe plan profesional, numerologul ZODIACOOL ne informează că Universul va încerca acum să ne dea ceea ce ne dorim. Iar dacă banii sunt pentru unii dintre noi o prioritate, ar trebui să ne asigurăm că suntem pregătiți să-i primim. Frica de eșec va scădea șansele de reușită, deci va trebui învinsă cu orice preț. Dacă vom vizualiza clar ceea ce ne dorim, vom reuși să creăm bogăție.

Este un timp potrivit pentru a trimite CV-uri, a participa la un interviu, a semna contracte, a deschide o nouă afacere sau a implementa o nouă strategie.

Copiii născuți în această săptămână vor fi comunicativi, vor fi preocupați să-și împlinească nevoile de bază (bani, dragoste, mâncare etc.), dar vor aduce și schimbare la nivel de mase. Vor impune noi curente în ceea ce privește arta.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!