Previziuni pentru săptămâna 24-30 Iunie 2019. Surprize, mai mult noroc

19.IUNIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 24-30 Iunie 2019. Surprize, mai mult noroc

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

O săptămână plină de surprize fabuloase, mai multă bogăție, dar și schimbări emoționale majore, se va ajunge la frustrare. Săptămâna cu numărul 26 din anul 2019

începe pe 24 Iunie și se termină pe 30 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 8 (2+6=8), cât și de la cifrele 2 și 6. Cei care sunt născuți în zilele de 8, 17, 26 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 8.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 24-30 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită. Se anunță o săptămână plină de surprize fabuloase și de schimbări emoționale majore.

Loading...

Pe plan sentimental, va fi bine să păstrăm o atitudine pozitivă și o minte deschisă, deoarece informații vitale vor veni acum de la partenerul de viață, chiar și de la cei despre care credem că nu au nimic bun de oferit. Dorința de a petrece mai mult timp cu partenerul de viață poate fi blocată de apariția unor noi oportunități la locul de muncă. Se întrevăd ore peste program, ceea ce va produce pe plan emoțional o puternică perturbare, se va ajunge la frustrare.

Pe plan profesional, numerologul ZODIACOOL ne informează că Universul va încerca acum să ne dea ceea ce ne dorim. Iar dacă banii sunt pentru unii dintre noi o prioritate, ar trebui să ne asigurăm că suntem pregătiți să-i primim. Frica de eșec va scădea șansele de reușită, deci va trebui învinsă cu orice preț. Dacă vom vizualiza clar ceea ce ne dorim, vom reuși să creăm bogăție.

Este un timp potrivit pentru a trimite CV-uri, a participa la un interviu, a semna contracte, a deschide o nouă afacere sau a implementa o nouă strategie.

Copiii născuți în această săptămână vor fi comunicativi, vor fi preocupați să-și împlinească nevoile de bază (bani, dragoste, mâncare etc.), dar vor aduce și schimbare la nivel de mase. Vor impune noi curente în ceea ce privește arta.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 Scorpion dragoste: nativii Scorpion singuri au posibilitatea să își întâlnească
Horoscop Scorpion sănătate: odată cu intrarea lui Uranus în Taur pot apărea probleme legate de
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.