Previziuni pentru saptamana 20-26 Aprilie 2020. Vremea deciziilor bine gandite

22.APRILIE.2020
Previziuni pentru saptamana 20-26 Aprilie 2020. Vremea deciziilor bine gandite

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Echilibru intre obiective si realizari, intre resurse si asteptari, si intre afaceri si relatii. Talentul de a vedea lucrurile asa cum sunt, eficienta

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 17 din anul 2020. Săptămâna 17 din anul 2020 va începe pe 20 Aprilie și se va încheia pe 26 Aprilie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 8, 17, 26 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 17, dar și cei care au cifra destinului 8.

Posibil că unii dintre voi încă sunteți în vacanța scurtă de Paște, și poate că ați găsit timp în duminica trecută pentru a reflecta asupra vieții. Nu este exclus să vă fi gândit la niște schimbări pe care să le faceți, pentru a vă îmbogăți viața cu experiențe frumoase.

Acum, în săptămâna 17 a anului 2020, accentul se va pune pe implementarea noilor idei în practică.  Numărul 17 este prin excelență un număr de afaceri, de preferință a afacerilor pe cont propriu. Vă invităm să vă reamintiți că șansele de a face bani frumoși în săptămâna trecută au fost mari, de aceea, acum ar fi momentul potrivit pentru a face ceva constructiv cu acești bani.

Dacă încă nu știți ce anume să faceți cu banii câștigați, primiți cadou sau moșteniți, datorită influenței numărului 17 ați putea să vă orientați spre ceva care să dureze timp îndelungat. Libertatea interioară va fi punctul de plecare în alegerile pe care le veți face, posibil că veți dori să creați o afacere care să vă aducă stabilitate financiară pe termen lung.

Deciziile pe care le veți lua vor fi bine gândite, deoarece în această săptămână se va ajunge la echilibru între obiective și realizări, între resurse și așteptări. Talentul de a vedea lucrurile așa cum sunt, va conduce la eficiență maximă.

Pe plan sentimental, ar fi bine să încercați să comunicați mai deschis cu partenerul de viață, pentru a găsi soluții inspirate la probleme mai vechi ce nu lăsau relația să evolueze (7). Va fi important aici să păstrați confidențialitatea discuțiilor din căminul conjugal, pentru a nu fi influențați negativ de terțe persoane, care nu știu cu precizie realitatea voastră.

Copiii care se vor naște în această săptămână, vor avea în general o viață bună, prosperă, vor beneficia de pe urma bunelor relațiile pe care le vor stabili cu cei din jur. Cel mai adesea vor vorbi despre bani, afaceri, dar nu cu atitudine arogantă, ci cu multă dragoste pentru binele comun. Acești copii își vor folosi resursele materiale pentru a îmbunătăți viața semenilor lor și pentru a rezolva probleme.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.