Previziuni pentru saptamana 2-8 Martie 2020. Destinul va lua o turnura noua

04.MARTIE.2020
Previziuni pentru saptamana 2-8 Martie 2020. Destinul va lua o turnura noua

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Singuratate si introspectie. Universul va va oferi sanse multiple de a va cunoaste mai bine si de a face planuri noi pentru evolutia personala

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 10 din anul 2020. Săptămâna 10 din anul 2020 va începe pe 2 Martie și se va încheia pe 8 Martie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 1, 28 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 10, dar și cei care au cifra destinului 1 sau 10.

După o săptămână în care posibil că v-ați gândit cum să aduceți raiul pe pământ și ați fost preocupați de bunăstarea umanității, acum destinul tinde să ia o altă turnură. Va reveni în prim plan dorința de independentă și de a ne explora la maximum potențialul latent. Veți observa că acum liniștea sufletească nu va veni decât după ce veți reuși să explorați un nou domeniu, o nouă știință.

Atitudinea interioară va fi mult mai fermă decât până acum.  Nu este exclus să începeți să vă întrebați: ce ați făcut de la începutul anului și până acum? Asta nu va însemna că vă veți judeca, ci veți dori să faceți o analiză care să vă spună clar cât de multe ați reușit să realizați din ceea ce v-ați propus și ce pași să faceți în continuare.

Pentru unii dintre voi posibil că energia cifrei 10 va fi mai greu de înțeles, pentru că aceasta predispune la singurătate și introspecție. Însă nu uitați că în singurătate se pot lua deciziile cele mai potrivite pentru propria persoană. Acum să nu vă temeți că veți cădea în tristețe, Universul vă va oferi șanse multiple de a vă cunoaște mai bine și de a face planuri noi pentru evoluția personală.

Nu vom vorbi în această săptămână de dorința de a merge la activități sociale, pentru că nu veți fi într-o dispoziție petrecăreață. Distracția va veni din discuțiile cu propria persoană, dorința de a experimenta noi idei și de a aborda viața dintr-o altă perspectivă.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor da dovadă de voință puternică, vor ști cu precizie care le este menirea în lume, și vor lua decizii bune cu mare ușurință. Ritmul lor de a călători prin viață va fi destul de alert, deoarece nevoia de a cunoaște noi și noi lucruri nu va muri niciodată.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.