Previziuni pentru saptamana 18 - 24 Noiembrie 2019. Schimbari spectaculoase de destin

13.NOIEMBRIE.2019
Previziuni pentru saptamana 18 - 24 Noiembrie 2019. Schimbari spectaculoase de destin

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Se întrevăd șanse reale de a dizolva tensiuni mai vechi și de a se mărturisi dragostea într-un mod romantic

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația cifrelor care apar în săptămâna 18-24 Noiembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Săptămâna cu numărul 47 din anul 2019 începe pe 17 Noiembrie și se termină pe 24 Noiembrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 2 (4+7=11, 1+1=2), și de la cifrele 4 și 7.

Cei care sunt născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 2.

Vibrația numărului 47 ne va influența în această săptămână, energia sa este extrem de puternică și va fi resimțită în toate domeniile: financiar, sentimental, profesional etc.

Numărul 47 vorbește în această săptămână fie de relații, afaceri, fie de dragoste.

Va fi evidențiată nevoia de a interacționa cu ceilalți și de a ne implica în situațiile lor.

Numărul 47 ne va susține să empatizăm și să clădim relații stabile, bazate pe respect și bun simț.

În afaceri, se întrevăd conexiuni între anumite corporații, care va înțelege că puterea crește atunci când se lucrează în echipă mai mare.

Pe partea sentimentală, relația cu rudele va deveni foarte importantă, unii înțeleg cum să utilizeze în mod inteligent moștenirea de pe linia de sânge.

În ceea ce privește amorul, dragostea, acum vom deveni mai capabili să empatizăm, simțind nevoile și dorințele partenerului, ceea ce va duce relația de cuplu la un nivel mult mai profund al trăirilor emoționale.

Se întrevăd șanse reale de a dizolva tensiuni mai vechi și de a ne mărturisi dragostea într-un mod romantic.

Numărul 47 ne va oferi noi oportunități de a face mai mulți bani, datorită vibrației cifrei 7 pe care o conține.

Numerologul ZODIACOOL ne spune că cei care se vor organiza și vor demara acțiuni cu caracter financiar în această săptămână, pe viitor vor avea de câștigat.

Cei care sunt în pană de idei, în această săptămână vor descoperi că socializând în anumite medii, vor atrage persoane întreprinzătoare, dornice să se asocieze într-un parteneriat.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor avea o fire blândă, vor face tot posibilul pentru a evita conflictele și vor lucra bine în echipă. Aceștia se vor evidenția prin capacitatea de a-și valorifica talentele, pentru a reuși în viață.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.