Previziuni pentru saptamana 18-24 Mai 2020. Optimismul vrea sa-si faca de cap

20.MAI.2020
Previziuni pentru saptamana 18-24 Mai 2020. Optimismul vrea sa-si faca de cap

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Trage aer in piept si lasa entuziasmul sa te cuprinda, posibil sa intalnesti sufletul pereche. In perioada aceasta se anunta multa inspiratie, multe reusite

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 21 din anul 2020. Săptămâna 21 din anul 2020 va începe pe 18 Mai și se va încheia pe 24 Mai 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 3, 21, 30 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 21, dar și cei care au cifra destinului 3.

Odată ce ați descoperit puterea lui „a fi împreună” în săptămâna trecută, să vedem ce ne spune numerologul ZODIACOOL despre vibrația săptămânii în curs. Energia numărului 21, în primul rând, va trezi spiritul creator, iar acest lucru se va vedea cel mai sigur în situații conflictuale, în care veți găsi soluții la care nici nu v-ați fi gândit până acum, pentru a menține bunele relații.

Numărul 21 nu are de-a face cu compromisul, ci cu căutarea echilibrului și restabilirea armoniei, dintr-o orientare interioară optimistă, entuziastă. Ca urmare a acestei caracteristici numerologice, ar fi bine să vă mențineți pe recepția creativității, pentru a avea cât mai multă inspirație și cât mai multe reușite.

Numărul 21 nu va duce lipsă de diplomație (2) și de idei unice (1), pe care le veți pune împreună în relaționarea cu cei din jur în această săptămână și pe viitor. În dragoste, 21 va aduce o dispoziție romantică, artistică. Bine ar fi să folosiți aceste aspecte pentru a îmbunătăți relația de cuplu.

Pentru cei care sunt singuri, veștile sunt minunate, este posibil să cunoască sufletul pereche, cu care vor descoperi pas cu pas punctele comune de interes. Aceste puncte comune de interes vor constitui o bună fundație pentru un viitor mariaj sau pentru o relație de concubinaj fericit, de lungă durată.

Copiii care se vor naște în săptămâna 21 din anul 2020 se vor simți confortabil în mediile sociale, atitudinea lor va fi optimistă, ceea ce îi va transforma într-o sursă de inspirație pentru ceilalți. Petrecerile vor fi preferatele lor, iar în anii copilăriei – jocurile - care implică mai mulți oameni. Vor avea uneori și momente când vor dori să fie singuri (1), dar acestea vor fi destul de rare.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.