Previziuni pentru săptămâna 17-23 Iunie 2019. Răsturnări de situație

12.IUNIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 17-23 Iunie 2019. Răsturnări de situație

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

O săptămână plină de neprevăzut, schimbări, dezamăgiri. Vindecare la nivel de suflet, se nasc viitori lideri spirituali. Săptămâna cu numărul 25 din anul 2019

începe pe 17 Iunie și se termină pe 23 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 7 (2+5=7), cât și de la cifrele 2 și 5.

Cei care sunt născuți în zilele de 7, 16, 25 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 7.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 17-23 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile derulate zilnic și a ne mări șansele de reușită. Vorbim acum despre o săptămână plină de neprevăzut, schimbări, posibile dezamăgiri.

Pe plan sentimental, deși se va simți dorința de dragoste și cooperare, se va vedea și un strat mai rece în inimă. Cu toate acestea, vom reuși să experimentăm dragostea/amorul dacă vom fi sinceri cu noi înșine și cu cei din jur.
Accentul va trebui să se pună pe frumusețea interioară, pe inocență și să se renunțe la judecățile dure la adresa partenerilor de viață.

Cei care vor să-și întâlnească sufletul pereche vor trebui să presare în inimile lor cât mai multă iubire, iar dacă este cazul, să-și concentreze eforturile pentru a-și vindeca unele răni sufletești din trecut. Doar așa vor reuși să treacă la un alt nivel și să accepte evoluția alături de sufletul pereche (se întrevăd relații karmice).

În ceea ce privește viața profesională, ne putem aștepta la răsturnări de situație. Dacă doriți să vă schimbați locul de muncă, încercați să amânați un interviu pe săptămânile viitoare, deoarece acordurile semnate în această săptămână vor veni la pachet cu condiții grele, restricționări.

La nivel psihic, numerologul ZODIACOOL ne informează că va trebui să învățăm în această săptămână că așa cum ne comportăm noi cu ceilalți, așa se vor comporta și ei cu noi. Pentru unii dintre noi testele nu vor fi deloc ușoare, însă dacă vom avea încredere, vom reuși să le trecem cu bine.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați de credință, spiritualitate, paranormal. Posibil că vor descoperi noi curente religioase, unii dintre ei vor ajunge lideri spirituali.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.