Previziuni pentru săptămâna 17-23 Iunie 2019. Răsturnări de situație

12.IUNIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 17-23 Iunie 2019. Răsturnări de situație

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

O săptămână plină de neprevăzut, schimbări, dezamăgiri. Vindecare la nivel de suflet, se nasc viitori lideri spirituali. Săptămâna cu numărul 25 din anul 2019

începe pe 17 Iunie și se termină pe 23 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 7 (2+5=7), cât și de la cifrele 2 și 5.

Cei care sunt născuți în zilele de 7, 16, 25 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 7.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 17-23 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile derulate zilnic și a ne mări șansele de reușită. Vorbim acum despre o săptămână plină de neprevăzut, schimbări, posibile dezamăgiri.

Loading...

Pe plan sentimental, deși se va simți dorința de dragoste și cooperare, se va vedea și un strat mai rece în inimă. Cu toate acestea, vom reuși să experimentăm dragostea/amorul dacă vom fi sinceri cu noi înșine și cu cei din jur.
Accentul va trebui să se pună pe frumusețea interioară, pe inocență și să se renunțe la judecățile dure la adresa partenerilor de viață.

Cei care vor să-și întâlnească sufletul pereche vor trebui să presare în inimile lor cât mai multă iubire, iar dacă este cazul, să-și concentreze eforturile pentru a-și vindeca unele răni sufletești din trecut. Doar așa vor reuși să treacă la un alt nivel și să accepte evoluția alături de sufletul pereche (se întrevăd relații karmice).

În ceea ce privește viața profesională, ne putem aștepta la răsturnări de situație. Dacă doriți să vă schimbați locul de muncă, încercați să amânați un interviu pe săptămânile viitoare, deoarece acordurile semnate în această săptămână vor veni la pachet cu condiții grele, restricționări.

La nivel psihic, numerologul ZODIACOOL ne informează că va trebui să învățăm în această săptămână că așa cum ne comportăm noi cu ceilalți, așa se vor comporta și ei cu noi. Pentru unii dintre noi testele nu vor fi deloc ușoare, însă dacă vom avea încredere, vom reuși să le trecem cu bine.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați de credință, spiritualitate, paranormal. Posibil că vor descoperi noi curente religioase, unii dintre ei vor ajunge lideri spirituali.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua 5 are energia cea mai negativă dintre toate stelele nefaste. Dezechilibrele pe care le
Ai nuntă, se naște un copil, semnezi un contract, renovezi sau pleci în călătorie? Planifică
Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.