Previziuni pentru săptămâna 15-21 Iulie 2019. Momente unice în dragoste

Previziuni pentru săptămâna 15-21 Iulie 2019. Momente unice în dragoste
Declarații de dragoste, cuplurile își vor regăsi echilbrul mult visat, deoarece comunicarea va fi armonioasă. Săptămâna cu numărul 29 din anul 2019 începe pe

15 Iulie și se termină pe 21 Iulie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 2 (2+9=11, 1+1=2), cât și de la cifrele 2 și 9.

Cei care sunt născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 2.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 15-21 Iulie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Ne putem aștepta la o perioadă destul de bună pe plan afectiv, ceva ce nu am reușit să rezolvăm în perioada trecută își va găsi acum soluțiile. Nu este exclus să ne gândim la o renovare – schimbând ceva în mediul înconjurător vom reuși să ieșim din zona de confort și să ne punem în valoare latura creativă.

Declarațiile de dragoste vor fi condimentul acestei săptămâni, iar cuplurile își vor regăsi echilbrul mult visat, deoarece comunicarea va fi armonioasă.

Cei care sunt singuri, posibil că se vor simți în stare să se implice într-o nouă relație, care promite căsătorie. Pe de altă parte, la muncă treburile s-ar putea să nu ne iasă așa cum ne-am imaginat. Este posibil să apară divergențe de păreri cu un coleg, lucru care nu ne va face plăcere. Tensiunile de la serviciu vor avea drept consecință întârzierea finalizării unor proiecte și de aici se pare că banii vor veni mai greu.

Nu vorbim acum despre o săptămână care să aducă beneficii celor care vor să-și schimbe jobul. Aceștia ar fi bine să nu se grăbească să ia o decizie finală, pentru a nu regreta mai târziu.

Numerologul ZODIACOOL ne informează că bebelușii care se vor naște în această săptămână își vor manifesta nevoia de a sta cât mai mult în prezența mamei, până la adolescență. Această dependență nu le va fi de folos în atragerea unui partener de viață, prin urmare lecția vieții lor va fi să se detașeze de trecut și să înțeleagă faptul că este posibil să se simtă în siguranță și în absența mamei.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.