Previziuni pentru săptămâna 15-21 Iulie 2019. Momente unice în dragoste

10.IULIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 15-21 Iulie 2019. Momente unice în dragoste

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Declarații de dragoste, cuplurile își vor regăsi echilbrul mult visat, deoarece comunicarea va fi armonioasă. Săptămâna cu numărul 29 din anul 2019 începe pe

15 Iulie și se termină pe 21 Iulie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 2 (2+9=11, 1+1=2), cât și de la cifrele 2 și 9.

Cei care sunt născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 2.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 15-21 Iulie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Loading...

Ne putem aștepta la o perioadă destul de bună pe plan afectiv, ceva ce nu am reușit să rezolvăm în perioada trecută își va găsi acum soluțiile. Nu este exclus să ne gândim la o renovare – schimbând ceva în mediul înconjurător vom reuși să ieșim din zona de confort și să ne punem în valoare latura creativă.

Declarațiile de dragoste vor fi condimentul acestei săptămâni, iar cuplurile își vor regăsi echilbrul mult visat, deoarece comunicarea va fi armonioasă.

Cei care sunt singuri, posibil că se vor simți în stare să se implice într-o nouă relație, care promite căsătorie. Pe de altă parte, la muncă treburile s-ar putea să nu ne iasă așa cum ne-am imaginat. Este posibil să apară divergențe de păreri cu un coleg, lucru care nu ne va face plăcere. Tensiunile de la serviciu vor avea drept consecință întârzierea finalizării unor proiecte și de aici se pare că banii vor veni mai greu.

Nu vorbim acum despre o săptămână care să aducă beneficii celor care vor să-și schimbe jobul. Aceștia ar fi bine să nu se grăbească să ia o decizie finală, pentru a nu regreta mai târziu.

Numerologul ZODIACOOL ne informează că bebelușii care se vor naște în această săptămână își vor manifesta nevoia de a sta cât mai mult în prezența mamei, până la adolescență. Această dependență nu le va fi de folos în atragerea unui partener de viață, prin urmare lecția vieții lor va fi să se detașeze de trecut și să înțeleagă faptul că este posibil să se simtă în siguranță și în absența mamei.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.