Previziuni pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2019. Șanse reale de căsătorie

Previziuni pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2019. Șanse reale de căsătorie
Distracții, oficializarea relației, schimbări majore în viața de familie, șanse mari de a rezolva rapid unele probleme financiare. Să vedem care sunt predispozițiile

pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 14-20 Octombrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Vibrația cifrei 6 ne va influența în această săptămână, energia sa este propice pentru a face planuri noi, cereri în căsătorie. Fiecare dintre noi are șanse mari să-și materializeze acele idei, pentru care simte că merită să investească timp și bani.

Vom descoperi acum informații interesante legate de job. Posibil să apară dorința de a ne implica în proiecte noi, pentru a învăța mai multe despre noi înșine și a ne folosi la maximum potențialul.

Este o săptămână plină de energie favorabilă, iar specialistul ZODIACOOL ne spune că apar șanse mari de a rezolva rapid unele probleme financiare, fără risc de posibile complicații.

Ideal ar fi ca în această săptămână să nu pierdem timpul și să fim pe fază, pentru a prinde ocaziile bune pe care Universul ni le oferă.

Pe partea sentimentală începe o perioadă mai plăcută, distracțiile preferate pot fi la ordinea zilei.
Cei care se gândesc să-și oficializeze relația vor primi vești bune de la cei iubiți, care își vor demonstra iubirea într-un mod romantic, inedit. Nunțile vor fi cu dar bogat pe masă, prin urmare tinerii însurăței își pot face liniștiți planuri de călătorie pentru luna de miere.

În cuplurile mai vechi de doi ani, se impune realizarea unei evaluări, contextul energetic oferit de cifra 6 favorizează analizarea unor eșecuri din trecut. Acum fiecare va ști ce schimbări se impun, pentru ca viața de familie să fie împlinitoare pe viitor.

Copiii născuți în această săptămână, deși vor fi animați de dorința de a socializa, în realitate vor fi destul de cârcotași și de aici nu este exclus să nu beneficieze de atenția prea multora din anturaj.

Săptămâna cu numărul 42 din anul 2019 începe pe 14 Octombrie și se termină pe 20 Octombrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 6 (4+1=6), și de la cifrele 4 și 2.

Cei care sunt născuți în zilele de 6,15, 24 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 6.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.