Previziuni pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2019. Șanse reale de căsătorie

09.OCTOMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 14-20 Octombrie 2019. Șanse reale de căsătorie

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Distracții, oficializarea relației, schimbări majore în viața de familie, șanse mari de a rezolva rapid unele probleme financiare. Să vedem care sunt predispozițiile

pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 14-20 Octombrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Vibrația cifrei 6 ne va influența în această săptămână, energia sa este propice pentru a face planuri noi, cereri în căsătorie. Fiecare dintre noi are șanse mari să-și materializeze acele idei, pentru care simte că merită să investească timp și bani.

Vom descoperi acum informații interesante legate de job. Posibil să apară dorința de a ne implica în proiecte noi, pentru a învăța mai multe despre noi înșine și a ne folosi la maximum potențialul.

Loading...

Este o săptămână plină de energie favorabilă, iar specialistul ZODIACOOL ne spune că apar șanse mari de a rezolva rapid unele probleme financiare, fără risc de posibile complicații.

Ideal ar fi ca în această săptămână să nu pierdem timpul și să fim pe fază, pentru a prinde ocaziile bune pe care Universul ni le oferă.

Pe partea sentimentală începe o perioadă mai plăcută, distracțiile preferate  pot fi la ordinea zilei.
Cei care se gândesc  să-și oficializeze relația vor primi vești bune de la cei iubiți, care își vor demonstra iubirea într-un mod romantic, inedit. Nunțile vor fi cu dar bogat pe masă, prin urmare tinerii însurăței își pot face liniștiți planuri de călătorie pentru luna de miere.

În cuplurile mai vechi de doi ani, se impune realizarea unei evaluări, contextul energetic oferit de cifra 6 favorizează analizarea unor eșecuri din trecut. Acum fiecare va ști ce schimbări se impun, pentru ca viața de familie să fie împlinitoare pe viitor.

Copiii născuți în această săptămână, deși vor fi animați de dorința de a socializa, în realitate vor fi destul de cârcotași și de aici nu este exclus să nu beneficieze de atenția prea multora din anturaj.

Săptămâna cu numărul 42 din anul 2019 începe pe 14 Octombrie și se termină pe 20 Octombrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 6 (4+1=6), și de la cifrele 4 și 2.

Cei care sunt născuți în zilele de 6,15, 24 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 6.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de
Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui
Horoscop 2020 Rac: se anunță un an cu noi contracte, o nouă colaborare, noi parteneri de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.