Previziuni pentru săptămâna 13-19 Mai 2019, surprize colosale

08.MAI.2019
Previziuni pentru săptămâna 13-19 Mai 2019, surprize colosale

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Încăpățânarea va face destule probleme în relațiile personale, pot apărea situații de compromis, risc de plafonare. Săptămâna 20 din anul 2019 începe

pe data de 13 Mai și se încheie pe data de 19 Mai 2019. Săptămâna aduce energii de la numărul 2, provenit din adunarea cifrelor 2 și 0.

În această săptămână apar influențe pozitive pentru persoanele cu cifra destinului 2 și pentru cele născute în zilele 2, 11, 20 și 29, întrucât acestea se vor afla în armonie cu cifra lor de vibrație interioară. În continuare, vom afla care este semnificația numerelor care ne influențează.

Cunoscând semnificația pe care o au aceste numere norocoase, ne putem organiza mai bine activitățile derulate zilnic, pentru a ne putea mări șansele de reușită. Numărul 20 vine să ne reamintească de vibrația lui 2 din a doua săptămână a anului 2019.

Loading...

Aceasta este prima săptămână din ciclul lui 20 și prezintă mai multe particularități, pe care le vom puncta în continuare.
Surprizele vor fi colosale, cifra 2 ne oferă șansa de a îmbunătăți capacitatea de a ne înțelege emoțiile, însă nu este exclus să ne trezim în imposibilitatea de a vedea toate detaliile.

De aceea, specialistul ZODIACOOL ne avertizează că important va fi în această săptămână să fim cât mai răbdători. La locul de muncă, în societate, chiar dacă ne aflăm într-o poziție puternică, ar fi bine să continuăm să facem progrese, pentru a nu ne plafona.

Posibil ca în această săptămână situațiile să se precipite, deoarece vom simți impulsul de a rezolva o problemă mai veche ce ține de un proiect, de o relație de dragoste etc. Există însă riscul de a ne enerva, pentru că va trebui să ne pierdem un pic din libertatea de a alege, pentru a rezolva o anumită situație.

Vom simți acum nevoia de a ne exprima dragostea din inima noastră, dar nu vom ști cum să stabilim un echilibru între rațiune și simțire. Încăpățânarea va face câteva probleme în relațiile personale, iar pentru a ușura tensiunea generală, ideal ar fi să nu facem compromisuri prea mari, nici măcar de dragul celor dragi.

Copiii născuți în această săptămână vor fi sensibili, deoarece cifra 2 vorbește despre energia feminină, despre relații. Aceștia vor fi preocupați să restabilească egalitatea între oameni, se vor comporta cu multă diplomație în societate. Vor da dovadă de răbdare și vor ști cum să lucreze în mod eficient în echipă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Taur 2020 și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Taur!
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.