Previziuni pentru săptămâna 13-19 Mai 2019, surprize colosale

Previziuni pentru săptămâna 13-19 Mai 2019, surprize colosale
Încăpățânarea va face destule probleme în relațiile personale, pot apărea situații de compromis, risc de plafonare. Săptămâna 20 din anul 2019 începe

pe data de 13 Mai și se încheie pe data de 19 Mai 2019. Săptămâna aduce energii de la numărul 2, provenit din adunarea cifrelor 2 și 0.

În această săptămână apar influențe pozitive pentru persoanele cu cifra destinului 2 și pentru cele născute în zilele 2, 11, 20 și 29, întrucât acestea se vor afla în armonie cu cifra lor de vibrație interioară. În continuare, vom afla care este semnificația numerelor care ne influențează.

Cunoscând semnificația pe care o au aceste numere norocoase, ne putem organiza mai bine activitățile derulate zilnic, pentru a ne putea mări șansele de reușită. Numărul 20 vine să ne reamintească de vibrația lui 2 din a doua săptămână a anului 2019.

Aceasta este prima săptămână din ciclul lui 20 și prezintă mai multe particularități, pe care le vom puncta în continuare.
Surprizele vor fi colosale, cifra 2 ne oferă șansa de a îmbunătăți capacitatea de a ne înțelege emoțiile, însă nu este exclus să ne trezim în imposibilitatea de a vedea toate detaliile.

De aceea, specialistul ZODIACOOL ne avertizează că important va fi în această săptămână să fim cât mai răbdători. La locul de muncă, în societate, chiar dacă ne aflăm într-o poziție puternică, ar fi bine să continuăm să facem progrese, pentru a nu ne plafona.

Posibil ca în această săptămână situațiile să se precipite, deoarece vom simți impulsul de a rezolva o problemă mai veche ce ține de un proiect, de o relație de dragoste etc. Există însă riscul de a ne enerva, pentru că va trebui să ne pierdem un pic din libertatea de a alege, pentru a rezolva o anumită situație.

Vom simți acum nevoia de a ne exprima dragostea din inima noastră, dar nu vom ști cum să stabilim un echilibru între rațiune și simțire. Încăpățânarea va face câteva probleme în relațiile personale, iar pentru a ușura tensiunea generală, ideal ar fi să nu facem compromisuri prea mari, nici măcar de dragul celor dragi.

Copiii născuți în această săptămână vor fi sensibili, deoarece cifra 2 vorbește despre energia feminină, despre relații. Aceștia vor fi preocupați să restabilească egalitatea între oameni, se vor comporta cu multă diplomație în societate. Vor da dovadă de răbdare și vor ști cum să lucreze în mod eficient în echipă.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.