Previziuni pentru săptămâna 13-19 August. Numerologie

2771
4.71
SHARE
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: dreamstime.com

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 13-19 august, pentru a te organiza mai bine

Săptămâna 33 din anul 2018 începe de pe 13 august și se termină pe 19 august. Aceasta este o săptămână caracterizată de numărul 6 (3 + 3 = 6).

Combinația de 3 și 6 are o energie care poate aduce schimbări majore pe toate planurile. Șansele de reușită în tot ceea ce ne propunem sunt maxime.

Numărul 6 va trezi în noi iubirea, romantismul, ne va face să ne orientăm spre familie. Este posibil ca cei singuri să-și întâlnească sufletul pereche, iar cei care sunt în relații de lungă durată să-și reînnoiască jurămintele.

Pe plan profesional, accentul se va pune pe corectitudine și responsabilitate, iar datorită cifrei 33, care are o vibrație specială, vom reuși să ne punem toate cunoștințele acumulate în slujba progresului. Totul se va derula în mod armonios, fără a se depune eforturi supraomenești, iar rezultatele obținute ne vor uimi.

Numărul 33, fiind din categoria cifrelor maestru, va scoate la lumină care este adevărata noastră misiune în această viață, totul este să fim atenți la semnele pe care ni le oferă Universul.

Pentru cei care suferă de o boală care pare greu de vindecat, se pare că se vor ivi noi oportunități de a întâlni terapeuți de excepție, capabili să găsească un tratament revoluționar.

Cei care au procese pe rol, acum vor primi vestea unui verdict corect.

Copiii concepuți în această săptămână vor manifesta pe parcursul existenței lor caracteristicile numerelor 3 și 6:

3 = socializare, optimism
6 = responsabilitate, amor

Cifra 6 are o energie similară cu a zodiei Balanță, care aduce echilibru și armonie între oameni.

Săptămâna 33 face parte din a 8-a lună din an, respectiv august, a cărei vibrație specială ne va face să înțelegem mai profund situațiile prin care trecem, prin analiza informațiilor pe care le deținem.

Săptămâna 33 este a 4-a dintr-un ciclu de 10 săptămâni în care toate numerele săptămânii încep cu 3, numărul creativității. De aceea, vom avea parte de stabilitate și progres.

În concluzie, în săptămâna 33 avem șansa să ne îmbunătățim viața de familie, partea afectivă va fi bine aspectată. Sunt favorizați cei care își doresc relații de lungă durată, totul se va clădi pentru ei pe sentimente reale de iubire.

Șansele de căsătorie și de a face copii sunt mari, totul este să fim deschiși și optimiști. Vom descoperi acum că în Univers există și bunătate, dragoste, adevăr, ne vom simți iubiți și apreciați mai mult ca niciodată.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,71  7
VOTURI

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.
CIFRA DESTINULUI
CIFRA DESTINULUI
Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului este considerată numărul norocos.
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.