Previziuni pentru săptămâna 12-18 August 2019. Zile senine pe plan sentimental

Previziuni pentru săptămâna 12-18 August 2019. Zile senine pe plan sentimental
O săptămână fără compromisuri inutile, cu armonie și echilibru pe toate planurile. Săptămâna cu numărul 33 începe pe 12 August și se termină pe 18 August 2019.

În această săptămână vom primi energie de la cifra 6 (3+3=6) și de la cifra 3. Cei care sunt născuți în zilele de 6,15, 24 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 6.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 12-18 August 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Numerele din această săptămână prevestesc zile senine pe plan sentimental, zile în care ne vom putea bucura de armonie în preajma celor dragi. Numerologul ZODIACOOL ne sfătuiește să încercăm să rezolvăm acum măcar una din problemele din cuplu pe care le-am tot acuns. Cum comunicarea va fi bazată pe afectivitate și bună înțelegere, ar fi bine să deschidem dialogul cu partenerul de viață, pentru a dizolva tensiunile.

Sunt șanse mari pentru cei care sunt singuri să atragă un partener potrivit pentru o relație de lungă durată.
La muncă s-ar putea să nu avem de onorat prea multe obligații, ceea ce ne va ajuta să menținem echilibrul între efort și relaxare. Relația cu cei din echipă va fi la superlativ, fără a fi nevoiți să facem compromisuri stresante, cu condiția să nu ne pierdem cu firea.

La capitolul financiar, dacă am avut noroc în săptămâna trecută, acum succesul se va amplifica. Există șanse mari să ne facem remarcați datorită bunelor rezultate, iar pentru a nu atrage invidia celor din anturaj, ar fi bine să fim cât mai discreți cu cheltuielile.

Copiii născuți în săptămâna 33 din anul 2019 vor avea parte de noroc în viață, succesul lor va fi datorat capacității mari de a memora și curiozității de a absorbi informații.

1046
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.