Previziuni pentru săptămâna 12-18 August 2019. Zile senine pe plan sentimental

07.AUGUST.2019
Previziuni pentru săptămâna 12-18 August 2019. Zile senine pe plan sentimental

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

O săptămână fără compromisuri inutile, cu armonie și echilibru pe toate planurile. Săptămâna cu numărul 33 începe pe 12 August și se termină pe 18 August 2019.

În această săptămână vom primi energie de la cifra 6 (3+3=6) și de la cifra 3. Cei care sunt născuți în zilele de 6,15, 24 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 6.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 12-18 August 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Numerele din această săptămână prevestesc zile senine pe plan sentimental, zile în care ne vom putea bucura de armonie în preajma celor dragi. Numerologul ZODIACOOL ne sfătuiește să încercăm să rezolvăm acum măcar una din problemele din cuplu pe care le-am tot acuns. Cum comunicarea va fi bazată pe afectivitate și bună înțelegere, ar fi bine să deschidem dialogul cu partenerul de viață, pentru a dizolva tensiunile.

Loading...

Sunt șanse mari pentru cei care sunt singuri să atragă un partener potrivit pentru o relație de lungă durată.
La muncă s-ar putea să nu avem de onorat prea multe obligații, ceea ce ne va ajuta să menținem echilibrul între efort și relaxare. Relația cu cei din echipă va fi la superlativ, fără a fi nevoiți să facem compromisuri stresante, cu condiția să nu ne pierdem cu firea.

La capitolul financiar, dacă am avut noroc în săptămâna trecută, acum succesul se va amplifica. Există șanse mari să ne facem remarcați datorită bunelor rezultate, iar pentru a nu atrage invidia celor din anturaj, ar fi bine să fim cât mai discreți cu cheltuielile.

Copiii născuți în săptămâna 33 din anul 2019 vor avea parte de noroc în viață, succesul lor va fi datorat capacității mari de a memora și curiozității de a absorbi informații.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 sănătate Leu: există aspecte care predispun nativii Leu la accidente, mai ales la
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.