Previziuni pentru săptămâna 10-16 Iunie 2019. Petrecerile schimbă totul

Previziuni pentru săptămâna 10-16 Iunie 2019. Petrecerile schimbă totul
O săptămână magică, fără tristețe și supărare. Apar noi oportunități dacă se va face o schimbare majoră. Săptămâna cu numărul 24 din anul 2019 începe pe 10 Iunie

și se termină pe 16 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 6 (2+4=6), cât și de la cifrele 2 și 4.

Cei care sunt născuți în zilele de 6, 15, 24 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 6.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 10-16 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Vorbim acum despre o săptămână magică, cifra 6 ca sumă a cifrelor 2 și 4 ne oferă șansa de a renunța acum la anumite bagaje emoționale negative, care persistă de ceva vreme (stres, lupta cu noi înșine, tristețe, supărare, egoism etc.)

Pe plan sentimental, vom constata că acum va fi mai ușor să ne ducem până la capăt responsabilitățile legate de căminul conjugal. Oricum, cu toții vom începe să credem că Universul este de partea noastră, vom simți că viața ne curge prin vene și vom dori să ne împărtășim sentimentele de bucurie cu cei dragi, posibil la o petrecere, eveniment.

Speranța va înflori în sufletul celor care sunt singuri și vor să-și găsească jumătatea, condiția este să nu pună accentul numai pe partea amoroasă, ci și pe frumusețea sufletească. Astfel, vor atrage partenerii potriviți pentru relații de lungă durată.

În ceea ce privește viața profesională, se pare că treburile vor merge din ce în ce mai bine. Tot ce părea confuz în săptămâna precedentă acum se va clarifica. Apar semne bune, se întrevăd mai multe oportunități, însă mai întâi, o situație veche va trebui să se încheie.

La nivel psihic nu este exclus să survină oboseala, noile responsabilități pe care va trebui să ni le asumăm ne vor epuiza rezervele de energie. Numerologul ZODIACOOL ne recomandă în această săptămână să ne rezervăm timp și pentru odihnă.

Copiii născuți în această săptămână vor deveni oameni de încredere, își vor găsi ritmul optim în care să-și trăiască viața. Vor fi deosebit de harnici, vor respecta regulile și se vor ridica mereu la nivelul așteptărilor celor din jur. Condiția pentru a avea succes este să-și stabilească din timp prioritățile și să renunțe la critica exagerată.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.