Previziuni pentru săptămâna 10-16 Iunie 2019. Petrecerile schimbă totul

05.IUNIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 10-16 Iunie 2019. Petrecerile schimbă totul

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

O săptămână magică, fără tristețe și supărare. Apar noi oportunități dacă se va face o schimbare majoră. Săptămâna cu numărul 24 din anul 2019 începe pe 10 Iunie

și se termină pe 16 Iunie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 6 (2+4=6), cât și de la cifrele 2 și 4.

Cei care sunt născuți în zilele de 6, 15, 24 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 6.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 10-16 Iunie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Vorbim acum despre o săptămână magică, cifra 6 ca sumă a cifrelor  2 și 4 ne oferă șansa de a renunța acum la anumite bagaje emoționale negative, care persistă de ceva vreme (stres, lupta cu noi înșine, tristețe, supărare, egoism etc.)

Loading...

Pe plan sentimental, vom constata că acum va fi mai ușor să ne ducem până la capăt responsabilitățile legate de căminul conjugal. Oricum, cu toții vom începe să credem că Universul este de partea noastră, vom simți că viața ne curge prin vene și vom dori să ne împărtășim sentimentele de bucurie cu cei dragi, posibil la o petrecere, eveniment.

Speranța va înflori în sufletul celor care sunt singuri și vor să-și găsească jumătatea, condiția este să nu pună accentul numai pe partea amoroasă, ci și pe frumusețea sufletească. Astfel, vor atrage partenerii potriviți pentru relații de lungă durată.

În ceea ce privește viața profesională, se pare că treburile vor merge din ce în ce mai bine. Tot ce părea confuz în săptămâna precedentă acum se va clarifica. Apar semne bune, se întrevăd mai multe oportunități, însă mai întâi, o situație veche va trebui să se încheie.

La nivel psihic nu este exclus să survină oboseala, noile responsabilități pe care va trebui să ni le asumăm ne vor epuiza rezervele de energie. Numerologul ZODIACOOL ne recomandă în această săptămână să ne rezervăm timp și pentru odihnă.

Copiii născuți în această săptămână vor deveni oameni de încredere, își vor găsi ritmul optim în care să-și trăiască viața. Vor fi deosebit de harnici, vor respecta regulile și se vor ridica mereu la nivelul așteptărilor celor din jur. Condiția pentru a avea succes este să-și stabilească din timp prioritățile și să renunțe la critica exagerată.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pentru sănătate: În anul
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.