Previziuni pentru săptămâna 1-7 Iulie 2019. Balsam pentru suflet

26.IUNIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 1-7 Iulie 2019. Balsam pentru suflet

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Momente plăcute împreună cu cei dragi, comunicare cu sinele superior, copii de excepție, acțiuni caritabile. Săptămâna cu numărul 27 din anul 2019 începe pe 1 Iulie

și se termină pe 7 Iulie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 9 (2+7=9), cât și de la cifrele 2 și 7. Cei care sunt născuți în zilele de 9, 18, 27 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 9.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 1-7 Iulie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Această săptămână va fi sub auspiciile înțelepciunii. Pe de o parte cifra 2 ne va da energia armoniei, pe de altă parte de la cifra 7 vom învăța cum să ne deschidem sufletul spre tot ceea ce este spiritual.

Împreună aceste două cifre ne aduc un influx energetic ce ne va face să ne simțim bine atât împreună cu familia, cât și de unii singuri. Ar fi bine să ne propunem ca într-una din zilele acestei săptămâni să petrecem măcar câteva ore în solitudine, pentru a dialoga cu sinele. Acest tip de experiență va fi profund revelatoare în ceea ce privește pașii pe care îi vom avea de făcut în continuare în viață, pentru a ne găsi împlinirea.

Pe plan sentimental vom fi dornici să-l ajutăm pe partenerul de viață să atingă fericirea, vom fi dispuși să-i preluăm din treburile casnice, pentru ca acesta să aibă mai mult timp pentru relaxare, odihnă. Nu este exclus să înflorească acum ideea de a da ceva de pomană, de a face gesturi caritabile.

La muncă, s-ar putea să descoperim cât de vitală este creativitatea în viața noastră profesională. Dacă vom asculta de ceea ce ne spune intuiția, vom găsi metode noi de a spori productivitatea.

Pe plan financiar, numerologul ZODIACOOL ne recomandă să nu forțăm acum lucrurile. Am putea să ne concentrăm doar pe punerea pe hârtie a unor noi planuri, urmând ca în viitorul imediat apropiat să le punem în aplicare.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați să rezolve mai întâi problemele unor mase mari de oameni, apoi pe cele personale. Au șanse mari să întemeieze o familie, însă dacă partenerul lor de viață nu va fi pe aceeași frecvență de vibrație cu ei, se va ajunge la separare, însă vor păstra cu acesta o frumoasă legătură de prietenie.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.