Previziuni pentru săptămâna 1-7 Iulie 2019. Balsam pentru suflet

26.IUNIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 1-7 Iulie 2019. Balsam pentru suflet
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Momente plăcute împreună cu cei dragi, comunicare cu sinele superior, copii de excepție, acțiuni caritabile. Săptămâna cu numărul 27 din anul 2019 începe pe 1 Iulie

și se termină pe 7 Iulie 2019. În această săptămână vom primi energie atât de la numărul 9 (2+7=9), cât și de la cifrele 2 și 7. Cei care sunt născuți în zilele de 9, 18, 27 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 9.

Să vedem care este semnificația numerelor care ne influențează în săptămâna 1-7 Iulie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Această săptămână va fi sub auspiciile înțelepciunii. Pe de o parte cifra 2 ne va da energia armoniei, pe de altă parte de la cifra 7 vom învăța cum să ne deschidem sufletul spre tot ceea ce este spiritual.

Loading...

Împreună aceste două cifre ne aduc un influx energetic ce ne va face să ne simțim bine atât împreună cu familia, cât și de unii singuri. Ar fi bine să ne propunem ca într-una din zilele acestei săptămâni să petrecem măcar câteva ore în solitudine, pentru a dialoga cu sinele. Acest tip de experiență va fi profund revelatoare în ceea ce privește pașii pe care îi vom avea de făcut în continuare în viață, pentru a ne găsi împlinirea.

Pe plan sentimental vom fi dornici să-l ajutăm pe partenerul de viață să atingă fericirea, vom fi dispuși să-i preluăm din treburile casnice, pentru ca acesta să aibă mai mult timp pentru relaxare, odihnă. Nu este exclus să înflorească acum ideea de a da ceva de pomană, de a face gesturi caritabile.

La muncă, s-ar putea să descoperim cât de vitală este creativitatea în viața noastră profesională. Dacă vom asculta de ceea ce ne spune intuiția, vom găsi metode noi de a spori productivitatea.

Pe plan financiar, numerologul ZODIACOOL ne recomandă să nu forțăm acum lucrurile. Am putea să ne concentrăm doar pe punerea pe hârtie a unor noi planuri, urmând ca în viitorul imediat apropiat să le punem în aplicare.

Copiii născuți în această săptămână vor fi preocupați să rezolve mai întâi problemele unor mase mari de oameni, apoi pe cele personale. Au șanse mari să întemeieze o familie, însă dacă partenerul lor de viață nu va fi pe aceeași frecvență de vibrație cu ei, se va ajunge la separare, însă vor păstra cu acesta o frumoasă legătură de prietenie.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
646
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng Shui este o practică des folosită de către persoanele care își doresc prosperitate și
Previziuni anul 2019 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. Anul
Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.