Previziuni pentru săptămâna 1 -6 ianuarie 2019, favorabilă pentru botezuri

26.DECEMBRIE.2018
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Surprize plăcute în dormitor, spirit de inițiativă, dorință de a reuși în prima săptămână din an. Semnificația numerelor care te influențează în

săptămâna 1-6 ianuarie 2019, pentru a te organiza mai bine

Săptămâna cu numărul 1 din anul 2019 începe pe 1 ianuarie și se termină pe 6 ianuarie. În această săptămână vom primi energia noilor începuturi de la cifra 1, care ne va influența pe toate planurile.

Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Cifra 1 are o energie puternică, care o face unică și specială.

Posibil ca în această săptămână să nu fim așa de preocupați de planul afectiv. În căminul conjugal, deși nu ne putem aștepta la declarații de dragoste, emoții intense, totuși s-ar putea ca partenerii să-și împărtășească planurile și ideile de viitor, în cadrul unui dialog constructiv de ambele părți.

Dincolo de toată răceala resimțită la nivel afectiv, partea amoroasă va fi destul de activă. Fiind o cifră a creației, 1 va favoriza conceperea copiilor, așa cum o face Mama Natură.

Pe de altă parte, vom simți că putem muta și munții din loc pe plan profesional, cifra 1 ne va determina să ne facem planuri de viitor, să ne gândim la acțiuni care să ne aducă succes și o viață mai bună în noul an.

Ar fi bine să profităm de energia acestei cifre în cazul în care vrem să facem schimbări majore în viață, job, mutarea domiciului, pentru că cifra 1 vine cu un potențial enorm de reușită.

Cifra 1 reprezintă perfecțiunea și echilibrul, de aceea nu este exclus ca acum să începem să privim viața dintr-o altă perspectivă, devenind mai pragmatici.

În afaceri, cifra 1 ne va determina să facem curățenie în acte și planuri bazate pe curaj și dorința de a reuși.

Bine ar fi ca în această săptămână să ne facem o listă cu dorințe, pentru că Universul cu siguranță va înlesni realizarea lor. În schimb, ar fi de evitat cererile în căsătorie, oficializarea relațiilor, pentru că cifra 1 are o energie de tip masculin, impar, iar fericirea cuplurilor este favorizată de cifrele feminine, pare.

Cel mai probabil, copiii născuți în această săptămână vor avea o postură dreaptă și se vor face remarcați cu ușurință în viață, datorită atitudinii lor încrezătoare. Ei vor ști cu precizie ce anume au de făcut pentru a-și atinge scopurile propuse, vor avea puterea de a învinge orice obstacol și vor considera un eșec ca fiind un pas înainte.

Deasemenea, cifra 1 aduce energie favorabilă botezului, și poate că nu întâmplător sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul este programată în această săptămână, conform cu Calendarul Creștin Ortodox.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,67  3
VOTURI
3776
3.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Yin și Yang. Polaritate yang, yin în Feng Shui
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Horoscop 2019: VARSATOR horoscop DRAGOSTE, iubire, copii
Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de
Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.