Previziuni pentru săptămâna 1 -6 ianuarie 2019, favorabilă pentru botezuri

Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com

Surprize plăcute în dormitor, spirit de inițiativă, dorință de a reuși în prima săptămână din an

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 1-6 ianuarie 2019, pentru a te organiza mai bine

 

Săptămâna cu numărul 1 din anul 2019 începe pe 1 ianuarie și se termină pe 6 ianuarie. În această săptămână vom primi energia noilor începuturi de la cifra 1, care ne va influența pe toate planurile.

Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Cifra 1 are o energie puternică, care o face unică și specială.

Posibil ca în această săptămână să nu fim așa de preocupați de planul afectiv. În căminul conjugal, deși nu ne putem aștepta la declarații de dragoste, emoții intense, totuși s-ar putea ca partenerii să-și împărtășească planurile și ideile de viitor, în cadrul unui dialog constructiv de ambele părți.

Dincolo de toată răceala resimțită la nivel afectiv, partea amoroasă va fi destul de activă. Fiind o cifră a creației, 1 va favoriza conceperea copiilor, așa cum o face Mama Natură.

Pe de altă parte, vom simți că putem muta și munții din loc pe plan profesional, cifra 1 ne va determina să ne facem planuri de viitor, să ne gândim la acțiuni care să ne aducă succes și o viață mai bună în noul an.

Ar fi bine să profităm de energia acestei cifre în cazul în care vrem să facem schimbări majore în viață, job, mutarea domiciului, pentru că cifra 1 vine cu un potențial enorm de reușită.

Cifra 1 reprezintă perfecțiunea și echilibrul, de aceea nu este exclus ca acum să începem să privim viața dintr-o altă perspectivă, devenind mai pragmatici.

În afaceri, cifra 1 ne va determina să facem curățenie în acte și planuri bazate pe curaj și dorința de a reuși.

Bine ar fi ca în această săptămână să ne facem o listă cu dorințe, pentru că Universul cu siguranță va înlesni realizarea lor. În schimb, ar fi de evitat cererile în căsătorie, oficializarea relațiilor, pentru că cifra 1 are o energie de tip masculin, impar, iar fericirea cuplurilor este favorizată de cifrele feminine, pare.

Cel mai probabil, copiii născuți în această săptămână vor avea o postură dreaptă și se vor face remarcați cu ușurință în viață, datorită atitudinii lor încrezătoare. Ei vor ști cu precizie ce anume au de făcut pentru a-și atinge scopurile propuse, vor avea puterea de a învinge orice obstacol și vor considera un eșec ca fiind un pas înainte.

Deasemenea, cifra 1 aduce energie favorabilă botezului, și poate că nu întâmplător sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul este programată în această săptămână, conform cu Calendarul Creștin Ortodox.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,67  3
VOTURI
3479
3.67
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.